Breaking News

«Λύγισε» η Τάνια Τρύπη για τον πατέρα της - Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε η Τάνια Τρύπη, η οποία πρωταγωνιστεί, μαζί με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Καζάκο, στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια» στο Θέατρο Αυλαία.

«Το θέατρο είναι το σπίτι μου, μεγάλωσα μέσα σ' αυτό», είπε η Τάνια Τρύπη, η οποία, σε ηλικία 12 ετών, συνεργάστηκε με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Αλίκη, κάθε Δευτέρα που είχαμε ρεπό, μας έπαιρνε όλα τα παιδάκια και μας πήγαινε στο Θεολόγο και κάναμε μπάνιο. Θυμάμαι μία πάρα πολύ γλυκιά, μητρική φιγούρα κι αυτό κρατάω από εκείνη», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Τη Τζένη Καρέζη δεν τη γνώρισα ποτέ, αλλά μπορώ να καταλάβω τι μάνα ήταν, γιατί μεγάλωσε καλά το γιο της, που είναι ένας εξαιρετικός πατέρας για τα δικά του παιδιά».

Να σημειωθεί ότι η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν παντρεμένοι από το 1999 μέχρι το 2007, ενώ απέκτησαν μια κόρη, την ηθοποιό Τζένη Καζάκου. Ο Καζάκος έχει κι έναν γιο, τον Ιάσονα, από το γάμο του με την ενδυματολόγο Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία χώρισε το 2020.

«Όταν έχεις αγαπηθεί πολύ με έναν άνθρωπο και τον εκτιμάς... Η αγάπη έρχεται εφόσον υπάρχει σεβασμός, θαυμασμός και εκτίμηση... Χωρίσαμε αγαπημένοι», σημείωσε για τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Στη συνέχεια η Τάνια Τρύπη συγκινήθηκε έντονα όταν εξομολογήθηκε: «Με άγχωσε πάρα πολύ όλο αυτό που έγινε με τον κορονοϊό. Εγώ πέρασα πρόσφατα τον κορονοϊό. Στην αρχή τον αντιμετώπισα καλά, αλλά μετά μου έκανε επιπλοκή κι έπαθα οξεία τραχειοβρογχίτιδα. Ζορίστηκα κι ακόμα δεν έχω καθαρίσει. Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία... θυμόμουν τον πατέρα μου, που ήταν στην εντατική. Τον θυμόμουν που δεν μπορούσε να αναπνεύσει και αγχώθηκα πάρα πολύ. Οπότε μπήκα πολύ αγχωμένη... Συγνώμη.... Με συγχωρείτε γι' αυτό... Έδειχναν στην αρχή όλο αυτό το πράγμα με τους διασωληνωμένους και, επειδή ήταν πρόσφατες οι εικόνες με τον μπαμπά μου... Ο μπαμπάς μου δεν "έφυγε" από covid, πέθανε πριν από 4 χρόνια, αλλά όλο αυτό το πράγμα ήταν δύσκολο. Όταν ένας ασθματικός πάθει δύσπνοια, νομίζει ότι πεθαίνει και είναι δύσκολο...».

Δείτε το βίντεο του Open.