Breaking News

Μάνος Πανταζής: «Υπήρξε παρέμβαση από την πριγκίπισσα Νταϊάνα για να βγω από τη φυλακή στο Λονδίνο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Πανταζής, ο οποίος είπε στην Ελένη Ευσταθίου:

«Από τις καλές εποχές του μόντελινγκ, θυμάμαι την αγαπημένη παρέα που είχαμε και τα ταξίδια που κάναμε... Η απόρριψη στην αρχή μου προξένησε ενδιαφέρον, μετά έμαθα να ζω με αυτό γιατί είναι μία δουλειά. Σε κάποιον ταιριάζεις και σε άλλον όχι. Με έχουν απορρίψει από δουλειά, επειδή είμαι αρκετά ψηλός...

Το μόντελινγκ σου δίνει χρήματα, αλλά όχι τόσα για να εξασφαλίσεις τη ζωή σου, ωστόσο έκανα επενδύσεις... Για μία πασαρέλα μπορεί να έπαιρνες 400.000 δραχμές... Η πιο ακριβοπληρωμένη δουλειά μου ήταν μία καμπάνια με αμοιβή 30-40.000 ευρώ...

Με είχαν συλλάβει στο Λονδίνο, επέμεναν ότι έχω κάτι μέσα στην τσάντα μου. Τους έκανα πλάκα ότι έχω βόμβα, η κατάσταση παρεκτράπηκε και τελικά πέρασα ένα βράδυ στο κρατητήριο του αεροδρομίου. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Είχε υπάρξει μία παρέμβαση από τη βασιλική οικογένεια και την πριγκίπισσα Νταϊάνα για να βγω από τη φυλακή στο Λονδίνο.

Τα τελευταία 10 χρόνια η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Είμαι ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου και τις δύο υπέροχες κόρες μας.

Το GNTM είναι ένας προθάλαμος για παιδιά, αλλά ελάχιστοι θα κάνουν κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω κριτής στο GNTM. Και στη Φάρμα ήταν καλά, είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν και στιγμές έντασης...».

Δείτε το βίντεο του Mega.