Breaking News

Μαρία Γεωργιάδου: Ο γιος της, η απώλεια της μητέρας της και η αποκάλυψη για τον «Έκπτωτο Άγγελο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Γεωργιάδου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου μίλησε για τις σπουδές της στη Φαρμακευτική και θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και σεναριογράφος  εξομολογήθηκε για την απώλεια της μητέρας της: «Μετά την απώλεια της μαμάς μου το φιλοσοφήσαμε με το μπαμπά μου. Νιώθαμε και οι δύο ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε, να έχουμε αισιοδοξία και πίστη. Ήμουν έφηβη όταν πέθανε η μητέρα μου. Ο πατέρας μου με στήριξε και τον αγαπώ πάντα γι' αυτό».

Στη συνέχεια είπε για το γιο της Αλκιβιάδη, που απέκτησε το 1997 με τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον οποίο ήταν παντρεμένη στο παρελθόν:

«Ο Αλκιβιάδης είναι καλά, βρίσκεται στην Αμερική. Τελείωσε τις σπουδές του, πήρε μπάτσελορ στη σκηνοθεσία και προετοιμάζεται για τα μεταπτυχιακά του. Εγώ τον έσπρωξα να ακολουθήσει διάφορα επαγγέλματα. Δεν τον έσπρωξα προς τη δουλειά μας, αλλά δεν θα μπορούσα να του πω "όχι" όταν μου είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Ο Αλκιβιάδης ξέρει ότι υπάρχουν δυσκολίες στο χώρο μας, καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο τα φώτα και οι προβολείς, γιατί το έχει ζήσει».

Μεταξύ άλλων, η Μαρία Γεωργιάδου αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία για τη σειρά «Έκπτωτος Άγγελος». Συγκεκριμένα εξήγησε για ποιο λόγο κατέθεσε το σενάριο με... ανδρικό ψευδώνυμο:

«Ντρεπόμουν να πάω το σενάριο της σειράς "Έκπτωτος Άγγελος" και το πήγα στον ΑΝΤ1 με άλλο όνομα, αντρικό. Το πήγα με το όνομα "Μιχάλης Μητρόπουλος", αλλά μου είπαν ότι... η γραφή είναι γυναικεία».

Επίσης, δήλωσε λάτρης της κωμωδίας, τονίζοντας ότι πίστευε, από την πρώτη στιγμή, στην επιτυχία της σειράς «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα». 

Τέλος, μίλησε για τη νέα αστυνομική σειρά 12 επεισοδίων, που υπέγραψε ως σεναριογράφος, για τη νέα streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Δείτε τη συνέντευξη.