Breaking News

MasterChef: Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία - Κουτσόπουλος σε Ταϊρίδη: «Δεν είναι όλες οι στιγμές δικές σου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία και δεν θα μπορεί να ψηφιστεί για να μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης.

Στο επεισόδιο του MasterChef της Πέμπτης (5/5), ήταν η ώρα της κριτικής για την Ομαδική Δοκιμασία, που είχε διεξαχθεί στον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο. Νικήτρια αναδείχθηκε η μπλε ομάδα.


Ο Δημήτρης «Μπόμπαινας» Ταϊρίδης, που νιώθει ξένο σώμα στη μπλε ομάδα, εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στο σπίτι και να μην απολαύσει το καθιερωμένο δώρο, την έξοδο των νικητών για φαγητό με τον Γιάννη Αποστολάκη. Ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αντέδρασε και του είπε: 

«Κάποια στιγμή δεν είναι να κάνεις ό,τι θέλεις Δημήτρη, αλλά να κάνεις αυτό που συμβαίνει στο παιχνίδι, ή... να βρούμε κάποια άλλη λύση. Δεν είναι όλες οι στιγμές δικές σου. Εδώ πέρα ό,τι συμβαίνει, ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά... Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι. Συγγνώμη αν αυτό σου έχουμε δώσει να καταλάβεις και το λέω με τη διακριτικότητα και την αγάπη που απευθυνόμαστε σε όλους σας... Οι στιγμές δεν σου ανήκουν, το παιχνίδι έχει μια ροή κι όλα τα παιδιά έχουν τα ίδια δικαιώματα... Κερδίσατε, κάνε ότι θες... Αν δεν θέλεις να πας, πήγαινε στο σπίτι.... Αλλά δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές μέσα στον διαγωνισμό».


Σε ό,τι αφορά τους Κόκκινους, ο Γιάννος Σδούγκας κέρδισε την ασυλία και δεν θα μπορεί να ψηφιστεί για να μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης, που θα προβληθεί στο επεισόδιο της Παρασκευής.