Breaking News

Mike Hagerty: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός της σειράς «Τα Φιλαράκια» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών, ο Mike Hagerty, γνωστός για το ρόλο του ως ο κύριος Treeger, ο επιστάτης της πολυκατοικίας στη δημοφιλή σειρά "Τα Φιλαράκια".

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο ηθοποιός πέθανε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από την Bridget Everett, η οποία υποδύεται την κόρη του στην κωμωδία "Somebody Somewhere" του HBO. Τα αίτια του θανάτου του δεν έγιναν γνωστά.

«Με μεγάλη θλίψη η οικογένεια του Michael G. Hagerty ανακοίνωσε το θάνατό του χθες στο Λος Άντζελες», έγραψε στο Instagram η Bridget Everett αργά το απόγευμα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος).

Ο Mike Hagerty έπαιξε σε αρκετές ταινίες, ενώ είχε εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές. Άφησε πίσω του τη σύζυγό του Mary Kathryn, την αδελφή του Mary Ann Hagerty, τη σύζυγό της Kathleen O'Rourke και την κόρη τους Meg.

Η δήλωση του HBO: «Λυπούμαστε πολύ για τον ξαφνικό θάνατο του Mike Hagerty. Ήταν μέλος της οικογένειας του HBO για πολλά χρόνια. Στον πιο πρόσφατο ρόλο του ως πατέρας της Bridget Everett, στο "Somebody Somewhere", έδειξε το ιδιαίτερο ταλέντο του. Με τον Mike ήταν χαρά να συνεργαστείς. Έφερε ζεστασιά και καλοσύνη σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».