Breaking News

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Η κατάσταση διαιωνιζόταν τουλάχιστον δύο χρόνια - Oύρλιαζα για βοήθεια και κανείς δεν ερχόταν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία εξομολόγηση, σχετικά με κακοποιητική σχέση στην οποία υπήρξε σε μικρή ηλικία, προχώρησε η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε βίντεο στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με βλέπετε τώρα που κρατάω μια στάση απέναντι σε αυτή την ιστορία και είμαι πιο θετική και φωτεινή. Mιλάω με περισσότερη άνεση και δύναμη γι' αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί μιλάμε για τόσα χρόνια μετά. Τελείωσε όταν ήμουν 18 χρονών και πάλεψα γι' αυτό τουλάχιστον μέχρι τα 22 και τώρα πια είμαι 31...

Έχω υπάρξει καταθλιπτική, έχω υπάρξει να ξυπνάω και να μη θέλω να ανοίξω το παντζούρι να με δει ο ήλιος... Η κατάσταση διαιωνιζόταν τουλάχιστον δύο χρόνια και είχα αυτοκτονικές τάσεις γιατί πίστευα ότι δεν μπορώ να βάλω stop σε όλο αυτό που συμβαίνει και το μυαλό μου πήγαινε προς εκείνη τη "λύση", αλλά ευτυχώς υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που με βοήθησαν πολύ. Έχω υπάρξει σε κάποιες συνεδρίες που μου έδιναν χάπια. Ευτυχώς βρήκα τη δύναμη και είπα ότι δεν γεννήθηκα έτσι και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν θέλω να πάρω φαρμακευτική αγωγή... Εγώ το έκρινα έτσι.

Ξέρω τι σημαίνει να κυκλοφορείς στον δρόμο και να φοβάσαι... Να βγαίνεις από το σπίτι και να νομίζεις ότι σε παρακολουθούν. Να φοβάσαι με ποιον θα μιλήσεις, αν θα μιλήσεις, αν θα το μάθει επειδή μίλησες. Τι σημαίνει να φοβάσαι πώς θα ντυθείς γιατί μπορεί αυτό να κριθεί, γιατί μάλλον μιλάμε για μια ζήλεια η οποία είναι μη ελέγξιμη. Ξέρω τι σημαίνει να σου βγαίνουν διαταραχές άγχους, με ό,τι αυτό σημαίνει: ταχυκαρδίες, έντονους παλμούς, εφίδρωση, κρίσεις πανικού, να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, να βλέπεις συνεχώς εφιάλτες... Όλα αυτά τα ξέρω και γι' αυτό μπορώ να σε καταλάβω και δεν το λέω με ελαφριά την καρδιά. Πάλεψα πάρα πολύ γι' αυτό. Δεν  είναι εύκολο να φύγεις από μία τέτοια κατάσταση και να βρεις τη δύναμη να πεις "μέχρι εδώ"...

Τη δύναμη αυτή την έχεις μέσα σου... Μην περιμένεις από κανέναν να σου πει ότι έχεις τη δύναμη και ότι μπορείς να το ξεπεράσεις... Ο καθένας ξέρει για τον εαυτό του τη λύση...  Μην περιμένεις ποτέ από κανέναν γιατί ο κόσμος δεν είναι τόσο ιδεατά φτιαγμένος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ να είμαι σε έναν δημόσιο χώρο, να είμαι σε μια πολυκατοικία απέναντι, εγώ να ουρλιάζω και να ζητάω βοήθεια και κανένας να μην κατεβαίνει να βοηθήσει, τουλάχιστον να φέρει την αστυνομία...».

Προς το τέλος του βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια 16 λεπτά, η Ντόρα Μακρυγιάννη τονίζει χαρακτηριστικά:

«Δεν πας μπροστά στη ζωή σου έχοντας τοξικά συναισθήματα μέσα σου, ζεις ακόμα στα σκοτάδια κι εγώ στα σκοτάδια δεν θέλω να ξαναβρεθώ ποτέ... Θέλω να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του και να τα έχει ξεπεράσει...».