Breaking News

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε το 19ο κύπελλο στην ιστορία του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 και κατέκτησε το 19ο Κύπελλο στην ιστορία του, σε έναν τελικό που άργησε να ξεκινήσει λόγω ρίψης κροτίδων και φωτοβολίδων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, το πέναλτι που υπέδειξε ο Ισπανός διαιτητής Αντόνιο Μιγέλ Λαόθ - αφού συμβουλεύτηκε το VAR - και εκτέλεσε εύστοχα ο Αϊτόρ στο 34ο λεπτό, έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και τον έχρισε τροπαιούχο για τη σεζόν 2021-22.

Ο τελικός άργησε να ξεκινήσει λόγω ρίψης κροτίδων και φωτοβολίδων, ενώ διεκόπη για 35 λεπτά για τον ίδιο λόγο, αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ από τον Αϊτόρ.

Λουξ MVP ανακηρύχθηκε από τους δημοσιογράφους ο σκόρερ Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Τον αγώνα παρακολούθησαν 45.409 θεατές.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένγκεφελντ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (68΄ Κουρμπέλης), Αιτόρ, Κώτσιρας, Παλάσιος (94΄ Σάρλια), Γκατσίνοβιτς (76΄ Αλεξανδρόπουλος), Ιωαννίδης (76΄ Καρλίτος).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύραντζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιειρίνια (46΄Σίντκλει), Κούρτιτς, Αουγκούστο (52΄ Σβαμπ), Σοάρες (46΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (68΄ Τσόλακ), Μπίσεσβαρ (62΄ Μίτριτσα).

Δείτε στο βίντεο της Cosmote ολόκληρο τον τελικό (αρχίζει από το 5:45)