Breaking News

Πάνος Ιωαννίδης: «Ένιωσα υπέροχα όταν πήρα αγκαλιά το μωρό» - Το όνομα που θα πάρει ο γιος του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, το απόγευμα της Δευτέρας, έγινε γνωστό ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά... Ο σεφ και κριτής του MasterChef και η σύντροφός του καλωσόρισαν στη ζωή το γιο τους την περασμένη Παρασκευή (6/5). Το πρωί της Τρίτης, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε τηλεφωνικά στο Breakfast@Star:

«Μακάρι να είναι καλότυχος και υγιής, αυτό είναι το σημαντικό! Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα, νομίζω ότι αν δεν γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις ακριβώς. Μου το είχαν εξηγήσει και στο παρελθόν, αλλά πρέπει να το νιώσεις. Δεν είναι ένα πιάτο, δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα.

Όταν πήρα το μωρό για πρώτη φορά στην αγκαλιά ένιωσα υπέροχα, ολοκληρωμένος θα έλεγα. Η μαμά του είναι μια χαρά.

Έχω πει και στο παρελθόν ότι θέλω να κρατάω την προσωπική μου ζωή έξω από τη δουλειά. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μου, εννοείται ότι πολύ ευχαρίστως να ξέρει όλος ο κόσμος τι κάνω. Ωστόσο, το προσωπικό είναι προσωπικό και έχω επιλέξει πολύ συνειδητά - από την αρχή της παρουσίας μου στο MasterChef και την τηλεόραση - ότι δεν θέλω πολλά πράγματα να τα βγάζω προς τα έξω...

Στους πολύ κοντινούς μας είχαμε γνωστοποιήσει τα πάντα... Είμαστε αρκετό καιρό μαζί με τη σύντροφό μου. Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε στο μωράκι μας το όνομα Κωνσταντίνος».