Breaking News

Πάνος Νάτσης - Συγκίνησε η Ντόρα Μακρυγιάννη: «Δεν έχω δει το σίριαλ Σέρρες, δεν είμαι έτοιμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην απώλεια του φίλου της, Πάνου Νάτση, αναφέρθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση είχε σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, σε ηλικία μόλις 31 ετών, τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου. Η Ντόρα Μακρυγιάννη, που συνεργάστηκε μαζί του στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1, είχε συγκινήσει τότε τους διαδικτυακούς της φίλους με την ανάρτησή της στο Instagram...

«Δεν έχω δει το σίριαλ "Σέρρες", ούτε και νομίζω ότι θα μπορέσω να το δω... Δεν θέλω, δεν είμαι έτοιμη ακόμα νομίζω... Κάθε άνθρωπος νομίζω, που βιώνει μια απώλεια, δεν είναι ωραίο... Δεν μπορώ εγώ ακόμα να το δω. Δεν είμαι ακόμα και στη φάση να γυρίσω να πω ότι θα χαιρόταν πολύ αν έβλεπε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω φτάσει ακόμα σ' αυτό το σημείο. Εγώ είμαι ακόμα στη φάση του "γιατί δεν είναι εδώ να χαρεί". Αυτό...», είπε η όμορφη ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Εντάξει, η ζωή είναι απρόβλεπτη και τη θεωρούμε πολλές φορές δεδομένη, όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί...».