Breaking News

Δ. Παπαδοπούλου: Η επιτυχία των Απαράδεκτων που την οδήγησε στην ψυχοθεραπεία και ο λόγος που δεν παντρεύτηκε (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αφηγήθηκε στιγμές από την πορεία της στην τηλεόραση και το θέατρο και εξέφρασε την άποψή της για τη σημερινή εικόνα του θεάματος.

Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος τόνισε ότι δεν θα έγραφε νέα επεισόδια για την επιτυχημένη σειρά «Οι Απαράδεκτοι». «Αυτά τα πράγματα είναι άπαξ, είναι μοναδικά», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, εξομολογήθηκε:

«Δεν εισέπραξα πάρα πολύ φυσιολογικά την επιτυχία που έκαναν οι "Απαράδεκτοι". Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια, με πολύ κλειστές παρέες και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι "γεια σου Δήμητρα". Αυτό δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα 'παιξα! Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία μου και το background μου. Κρύφτηκα, σηκώθηκα κι έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πώς θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Ενώ ήμουν ένα παιδί, που μπορούσα να πάω κάπου και να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω ότι είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα γιατί με ήξεραν όλοι. Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου. Δεν μπορούσα να περάσω ωραία. Άμα δεν μίλαγα στους ανθρώπους με έλεγαν σνομπ, που εν τω μεταξύ δεν είμαι και πολύ κοινωνική».

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε για το γάμο, εξηγώντας το λόγο που δεν παντρεύτηκε. Συγκεκριμένα, είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Πάντα πίστευα ότι όταν μεγαλώσω, θα παντρευτώ. Περνούσε ο καιρός, μεγάλωνα εγώ κι έλεγα "Εντάξει, δεν μεγάλωσα ακόμα τόσο για να παντρευτώ". Και περνούσε ο καιρός και κατάλαβα μάλλον ότι δεν θέλω να παντρευτώ. Αυτό είναι πολύ απλό, νομίζω ότι εκπαιδεύτηκα από το σπίτι μου έτσι, από έναν πατέρα, ο οποίος δεν είχε καμία εκτίμηση στο όνειρο του να δει μια μέρα την κόρη του νύφη. Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν έντονο. Μάλιστα, όποια ξαδέρφη μου παντρευόταν, ο πατέρας μου έλεγε "Πω, παντρεύτηκε, πάει το κoρίτσι". Και κάθε φορά τον έβλεπα να μαραζώνει έτσι. Προφανώς αυτό έκανε εγγραφή μέσα μου και θεωρούσα ότι με το να παντρευτώ, είναι σαν να παραχωρώ τη ζωή μου και την ελευθερία μου κάπου. Δεν μετάνιωσα που δεν παντρεύτηκα. Βέβαια, είναι άλλο η συντροφικότητα και άλλο ο γάμος».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.