Breaking News

Πηνελόπη Πλάκα: «Η ομορφιά μπορεί να ανοίξει πόρτες για κάποιους ρόλους, εμένα με βοήθησε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Η ομορφιά, στο επάγγελμα που κάνουμε, μπορεί να ανοίξει πόρτες για κάποιους ρόλους. Για άλλους ρόλους μπορεί η ομορφιά να μην είναι κάτι τόσο σημαντικό. Εμένα προσωπικά, νομίζω ότι με βοήθησε», δήλωσε η Πηνελόπη Πλάκα στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, έχω δουλέψει και με ειδικό. Διαβάζω πολύ και μου αρέσει, θέλω να εξελίσσομαι. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να εξελιχθώ».

«Το "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" συνεχίζεται και τρίτη σεζόν και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Περνάμε πολύ ωραία, έχουμε γίνει οικογένεια. Είμαστε φίλοι και αστειευόμαστε μεταξύ μας», είπε η νεαρή ηθοποιός, που συμμετέχει στη σειρά της ΕΡΤ.

Για την απώλεια της γιαγιάς της και του παππού της, εξομολογήθηκε: «Κάθε απώλεια είναι δύσκολη στη ζωή, πόσο μάλλον να έχεις μεγαλώσει με ανθρώπους και να τους χάνεις. Ωστόσο, σε πάει κι ένα βήμα παραπάνω, δηλαδή σκέφτεσαι "πού πάνε αυτές οι ψυχές;" και θέλεις να κάνεις πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος, να δημιουργήσεις δική σου οικογένεια, να συνεχίσεις τη ροή των πραγμάτων...».

«Έχω ωραία σχέση με το σύντροφό μου, αλλά δεν κάνω ακόμα σκέψεις για γάμο. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δημιουργήσω οικογένεια. Θα το δούμε...», κατέληξε η Πηνελόπη Πλάκα.

Δείτε το βίντεο του Mega.