Breaking News

Survivor: Απόλαυσαν το μεγάλο έπαθλο στην Πούντα Κάνα - Σοϊλέδης: «Ο Καραγκούνιας τα έχει κάνει πάνω του» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor του Σαββάτου (30/4), οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη, διεκδικώντας ακόμη ένα σημαντικό έπαθλο, που ήταν μια ημέρα στην Πούντα Κάνα.

Η Μπλε ομάδα νίκησε στο αγώνισμα επάθλου, με τη Μαίη Εμμανουηλίδου να διαμορφώνει το τελικό 10-5 και να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες της.


Οι «Μπλε» πέρασαν μια μέρα στην Πούντα Κάνα, όπου απόλαυσαν ένα χορταστικό πικ νικ, με διάφορα φαγητά.


Επίσης, οι «Μπλε» πέρασαν όμορφες στιγμές όταν επισκέφθηκαν ένα πάρκο με μαϊμούδες, όπου δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.


Στο μεταξύ ο Τάκης Καραγκούνιας δείχνει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση στη μπλε ομάδα, με τον Άρη Σοϊλέδη να λέει στην κάμερα της παραγωγής:

«Ο Τάκης μου είπε ότι "Κάνετε διαφήμιση στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για να με βγάλετε μαζί του στον τάκο και να φύγω εγώ"... Τα έχει κάνει πάνω του ο Τάκης γιατί ξέρει ότι αν θα βγει υποψήφιος, η στάση του στο παιχνίδι δεν είναι τέτοια που θα τον κρατήσει ο κόσμος. Έχει δείξει έναν αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα, έναν πολύ νευρικό και πολύ οξύθυμο χαρακτήρα και νομίζω ότι ο κόσμος το έχει δει αυτό. Το ξέρει και ο ίδιος, αλλά δεν μπορεί να το αλλάξει. Είναι πάνω από τον εγωισμό του όλο αυτό για να μπορέσει να αλλάξει τον χαρακτήρα του... Έχω να πω μόνο ένα πράγμα στον φίλο μου τον Τάκη, ότι ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται σ' αυτή τη ζωή και αν έχεις κάνει εσύ αντάρα το παιχνίδι δεν σου φταίω εγώ. Δεν έχεις τσακωθεί μόνο με αυτό το δέντρο εδώ δίπλα μου, με όλα τα άλλα έχεις τσακωθεί...».

Η Σοφιάννα Αβραμάκη τόνισε: «Μαζευτήκαμε στην παραλία για να μας ανακοινώσει ο Άρης τα νέα συνταρακτικά γεγονότα που έχουν συμβεί με τον Τάκη. Τελικά το μοναδικό πράγμα που τον καίει είναι να μην ψηφιστεί, νιώθει μόνος του, κάνει επίκληση στο συναίσθημα και θέλει να τον λυπηθούμε... Α ρε Τάκη Καραγκούνια, ποιος να σου το έλεγε ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα φοβόσουν να έρθεις αντιμέτωπος στον τάκο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Αυτόν που θεωρούσες ότι θα τον ξαποστείλεις από την πρώτη εβδομάδα που ήρθε στο παιχνίδι, αυτόν που νόμιζες ότι ο κόσμος τον αντιπαθεί, αλλά εν τέλει τον έχει κρατήσει και τώρα παρακαλάς τη συμπόνια των συμπαικτών σου».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ταλάντσεβ σχολίασε: «Προφανώς και υποστηρίζω τον σκοπό για τον οποίο είναι εδώ μέσα ο Τάκης, αλλά δεν μπορείς να πηγαίνεις και να ζητάς σε συμπαίκτες σου να μην σε ψηφίσουν γιατί είναι άσχημο και δείχνει ότι θυματοποιείσαι λίγο».