Breaking News

Survivor: Αποβλήθηκε ο Κατσαούνης και αναμένεται ποινή - Ασημίνα: «Ο Άρης ήθελε να αποχωρήσει η Σοφιάννα» - Το έπαθλο φαγητού (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Σαββάτου, διεξήχθη αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ενώ σημειώθηκε μεγάλη ένταση, με τον Λιανό να ανακοινώνει ότι ο Γιώργος Κατσαούνης θα βρίσκεται εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα του επιβληθεί.

Νωρίτερα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε, αναφερόμενη στην αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη:

«Από την παρέα, την πλήρωσε αδίκως η Σοφιάννα. Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε να αποχωρήσει η Σοφιάννα. Από την επικοινωνία που είχε, έμαθε  όσα λέγονταν για τη μεταξύ τους σχέση, οπότε δεν τον ωφελούσε να παραμείνει στο παιχνίδι, θα του κατέστρεφε την εικόνα. Οπότε, ο "αγγελιοφόρος" έφυγε, της είπε να πει πράγματα στον κόσμο... Πιστεύω ότι ο λόγος που έπεσε αγωνιστικά η Σοφιάννα ήταν η παρέα της. Εγώ της είχα πει ότι "δεν σου κάνει καλό αυτό η παρέα"... Η Σοφιάννα, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Νομίζω ότι η κοπέλα του Άρη θα τη ρωτήσει ευθέως αν όντως συνέβαινε κάτι... Εγώ προσωπικά αυτό θα έκανα».


Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεχίζει να αναφέρεται στον Άρη Σοϊλέδη. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της παραγωγής:

«Ένας πολύ μεγάλος έpωτας τελείωσε, αλλά ένας πολύ μεγάλος έpωτας ξαναγεννιέται. Όχι γεννιέται, ξαναγεννιέται, ξαναφουντώνει. Η παραλία έχει πάρει φωτιά πραγματικά διότι είχαμε μια μεγάλη αποχώρηση, της Σοφιάννας και ο Άρης βρίσκεται απαρηγόρητος στην καλύβα. Αλλά δε θα μείνει απαρηγόρητος διότι υπάρχει ένας καινούργιος, φλογερός, καuτός έpωτας, η οποία είναι η Ναυσικά, που δε θα τον αφήσει απαρηγόρητο... Κάνουν ήδη παρέα και έχουν πάρα πολύ έντονες συζητήσεις. Τους βλέπω σε πολύ τρυφερά τετ α τετ. Μπορεί η Σοφιάννα να έφυγε, αλλά η Ναυσικά ήταν, είναι και θα παραμείνει εδώ για να υποστηρίξει, να δυναμώσει και να παρηγορήσει τον Άρη. Είμαι σίγουρος ότι η Ναυσικά χάρηκε πολύ με την αποχώρηση της Σοφιάννας, αλλά σίγουρα δε θέλει να το δείξει».


Μεγάλη ένταση σημειώθηκε όταν ο Γιώργος Κατσαούνης πήρε κατά λάθος τα παπούτσια του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος τα βρήκε τελικά στην ακροθαλασσιά.

«Όποιος τα πήρε, γ@μ@τ@ το σπίτι του», φώναξε εκνευρισμένος ο Τάκης. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν το είπε στον Κατσαούνη.

«Δεν έβρισα εκείνον προσωπικά, του ζήτησα και συγγνώμη. Ήρθε και με κλώτσησε στο στομάχι και με χτύπησε στο πρόσωπο», είπε στην Ασημίνα.


Στη συνέχεια η Ασημίνα ήταν έξαλλη με τη συμπεριφορά του Κατσαούνη. «Ντροπή σου... κάθε μέρα μου κάνεις τσαμπουκά», άρχισε να του φωνάζει.


O Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, πριν την έναρξη του αγωνίσματος: «Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Το περιστατικό αυτό ξεπερνά τους όρους του Survivor και για το λόγο αυτό θα ζητήσω από τον Γιώργο Κατσαούνη να αποχωρήσει από τον αγώνα. Γιώργο θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί».


Σε ό,τι αφορά το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, νίκησαν οι Μπλε, με τον Άρη Σοϊλέδη να χαρίζει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του.


Οι παίκτες της μπλε ομάδας αφιέρωσαν τη νίκη στη Σοφιάννα Αβραμάκη, που αποχώρησε.