Breaking News

Survivor: Αποχώρησε συγκινημένη η Σοφιάννα Αβραμάκη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το συμβούλιο στο επεισόδιο της Τετάρτης, ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση από το Survivor της Σοφιάννας Αβραμάκη, η οποία αποχαιρέτησε δακρυσμένη τους συμπαίκτες της.

Νωρίτερα, συνεχίστηκαν στη μπλε ομάδα οι εντάσεις, ενώ συζητήθηκε και η αποκάλυψη ότι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με δικούς τους ανθρώπους.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη από το Survivor, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

«Συγκινήθηκα, όχι γιατί στεναχωριέμαι που φεύγω, αλλά επειδή το ένιωθα ότι θα φύγω. Μπήκα μπλε και φεύγω μπλε και είμαι υπερήφανη για όσα κατάφερα. Πριν αποχωρήσω, να ζητήσω συγγνώμη από όποιον πλήγωσα εδώ μέσα. Χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους υπέροχους ανθρώπους από την απέναντι ομάδα. Ασημίνα ζήσαμε τόσα πολλά πράγματα από την πρώτη μέρα... Τα παίρνω όλα μαζί μου και φιλαράκια μου κανονίστε να είστε όλοι στον τελικό», είπε δακρυσμένη η Σοφιάννα.

Ο Άρης Σοϊλέδης δεν έκρυψε τη στεναχώρια του, ενώ η Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασαν σε δάκρυα. Επίσης, συγκινήθηκε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την κόκκινη ομάδα.

Δείτε τα βίντεο από το συμβούλιο.