Breaking News

Survivor: Έτσι διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες - Αποχώρησε η Ναυσικά για λόγους υγείας (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής.

Στο έκτακτο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου  αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας. Ο παρουσιαστής είπε στους παίκτες:

«Βρισκόμαστε εδώ για να σας αναφέρω κάποιες εξελίξεις, οι οποίες αφορούν και τις δύο ομάδες. Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι, που ξεκινάει με μεγάλο ενθουσιασμό, αλλά στην πορεία έχει αρκετές δυσκολίες. Είχαμε, λοιπόν, μια εξέλιξη για την οποία πρέπει να σας ενημερώσω. Όπως γνωρίζετε, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες στους αγώνες λόγω ενός θέματος υγείας, το οποίο έχει οξυνθεί κι αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα».


Η αποχώρηση της Ναυσικάς οδήγησε σε νέα ανατροπή, καθώς η κόκκινη ομάδα αποδυναμώθηκε και έμεινε με 4 παίκτες. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα γίνει νέα μίξη των ομάδων.


Η νέα μπλε ομάδα: Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η νέα κόκκινη ομάδα: Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.


Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, που έχουν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται πλέον σε αντίπαλες ομάδες.