Breaking News

Survivor: «Κάναμε το μνημόσυνο του πατέρα» - Η συγκίνηση του Τ. Καραγκούνια στο έπαθλο επικοινωνίας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το έπαθλο επικοινωνίας διεκδίκησαν οι Κόκκινοι και οι Μπλε, στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/5).

Πριν την έναρξη του αγωνίσματος, κατά τις δηλώσεις των παικτών, σημειώθηκε νέα σύγκρουση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Άρη Σοϊλέδη.


Παρά το τεταμένο κλίμα, η μπλε ομάδα κατάφερε να νικήσει, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν μετά το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο επικράτησε ο Άρης Σοϊλέδης.


Μετά το τέλος του αγώνα, υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Κόκκινους να υποστηρίζουν ότι ήταν κίνηση στρατηγικής να μην παίξει σε ένα κρίσιμο παιχνίδι η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γιάννης τόνισε ότι στο σημείο εκείνο οι Κόκκινοι ήταν μπροστά στο σκορ, η Βρισηίδα δεν έπαιξε, οι Μπλε κέρδισαν το παιχνίδι και τελικά η νίκη κρίθηκε σε αγώνα μπαράζ.

Να σημειωθεί ότι η Βρισηίδα αποσύρθηκε από τον αγώνα μετά από εντολή γιατρού, καθώς είχε πρόβλημα στη μέση της.


Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν είχαν δικαίωμα να συμμετέχουν στο έπαθλο (είναι τιμωρημένοι, μετά την επικοινωνία τους με τον έξω κόσμο).

Οι υπόλοιποι Μπλε συγκινήθηκαν όταν μίλησαν στο τηλέφωνο με αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ άκουσαν και  βίντεο-μηνύματα που τους έστειλαν.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε με την κόρη του, Ραφαηλία, ενώ στη συνέχεια συγκινήθηκε όταν επικοινώνησε με τον αδερφό του, που είναι ιερέας (πάτερ Σωτήριος).

Ο παίκτης της μπλε ομάδας είχε πληροφορηθεί ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του στις αρχές Απριλίου.

«Είχαμε το μνημόσυνο του πατέρα σήμερα, πήγαν όλα καλά... Σε στηρίζουμε, να προσέχεις πάνω απ' όλα και να είσαι ο εαυτός σου», του είπε ο αδερφός του.