Breaking News

Survivor - Τ. Καραγκούνιας: «Ο Άρης έμαθε όσα είπε ο Κωνσταντίνος για εκείνον και τη Σοφιάννα και του ζήτησε να ανασκευάσουν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένταση επικράτησε στο συμβούλιο του Survivor της Δευτέρας, μετά την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Στην έναρξη του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ παραβίασαν έναν από τους βασικούς κανονισμούς του Survivor... Οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν κάποιο τηλέφωνο και επικοινώνησαν με δικούς τους ανθρώπους. Η ποινή που τους επιβλήθηκε είναι η εξής: στα επόμενα τρία έπαθλα, που θα κερδίσει η μπλε ομάδα, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

Μετά την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση (η Βρισηίδα Ανδριώτου βγήκε υποψήφια από την κάλπη), η Στέλλα Ανδρεάδου έκανε λόγο για πλεκτάνη, αναφερόμενη στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Από την πλευρά του ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Ψήφισα τον Άρη Σοϊλέδη γιατί είναι ντροπή να είμαι στην ίδια ομάδα μαζί του. Ακούει τις προσωπικές συνεντεύξεις μου και το τι λέω και τα εφαρμόζει όπως θέλει αυτός. Είναι άδικο να μην έχω επικοινωνία εγώ με δικά μου πρόσωπα και να έχει ο Άρης και να μαθαίνει ό,τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι».

O Άρης Σοϊλέδης απάντησε: «Είχα μία επικοινωνία, όχι με κινητό στα χέρια μου. Λόγω του ό,τι μιλάω ισπανικά, είχα μία επικοινωνία με έναν ντόπιο. Δελεάστηκα εκείνη τη στιγμή. Είχε το κινητό και ήθελα να μάθω αν η οικογένειά μου και η γυναίκα μου είναι καλά. Του ζήτησα να ρωτήσει αν είναι όλοι καλά στο σπίτι μου και μου είπε ότι είναι όλοι καλά. Αυτή ήταν η επικοινωνία που είχα, δεν με ενδιέφερε να μάθω κάτι για εδώ μέσα».

O Τάκης Καραγκούνιας πρόσθεσε: «Επειδή ο Άρης Σοϊλέδης ψεύδεται, ελπίζω ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να έχει το θάρρος και να παραδεχτεί ότι τον έπιασε και του είπε τι είχε μάθει από προσωπική του συνέντευξη. Του ζήτησε να κάνουν ένα ριάλιτι για να λύσουν μία παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί, που αφορά αυτόν και τη Σοφιάννα. Πού το έμαθε ότι ο Κωνσταντίνος το είπε και μετά μου το εκμυστηρεύτηκε; Ο Άρης έδειξε ότι δεν παίζει δίκαια και πως δεν του αξίζει το Survivor. Έχει επηρεάσει κάποια άτομα - όπως τον Γιώργο Ταλάντσεβ -, από τα οποία περίμενα να έχουν το κύρος να παραδεχτούν τα λάθη τους και να πουν αλήθειες, αλλά δεν το κάνουν».