Breaking News

Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η επιστροφή, το φιλί με τον Πηλαδάκη, το πάρτι - έκπληξη και οι πρώτες δηλώσεις (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor λόγω προβλήματος υγείας. 

Μετά το αεροδρόμιο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήγε στο σπίτι της, όπου ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης, της ετοίμασε ένα πάρτι - έκπληξη, ενώ την υποδέχτηκε με ένα ζεστό φιλί στο στόμα.

Χθες προβλήθηκε ένα απόσπασμα και το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή «Love it» παρουσίασε ολόκληρες τις δηλώσεις της.

Στο Α' μέρος, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε: «Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για μένα να αποχωρήσω για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας. Το ήξερα ότι έχω ένα θέμα με το στομάχι όταν μπήκα στο Survivor...».

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor... Και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα άτομο, το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά, αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».

Στο Β' Μέρος είπε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Για την Ασημίνα είχα στην αρχή μία πολύ καλή εικόνα, όμως στην πορεία άρχισαν να γίνονται περίεργα τα πράγματα... Δηλαδή, όταν λες για τον Κατσαούνη ότι "είναι αδελφός μου" και πίσω από την πλάτη του, γυρνάς και λες σε μένα και στα υπόλοιπα αγόρια "μην τον εμπιστεύεστε", εμένα μου δείχνει ένα άτομο λίγο διπρόσωπο... Η Ασημίνα πήγε να τα ξαναβρεί με τη Σοφιάννα Αβραμάκη όταν έγινε η ένωση και η Σοφιάννα δεν ήθελε πλέον να ξαναγίνει κολλητή της».

Μεταξύ άλλων, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σχολίασε και το ειδύλλιο Σπύρου Μαρτίκα - Βρισηίδας Ανδριώτου.

Δείτε τα βίντεο.