Breaking News

Survivor - Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ο Άρης Σοϊλέδης λατρεύει τη Μαρία Αντωνά, θέλω πολύ να τη συναντήσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το μεσημέρι της Παρασκευής, η εκπομπή «Love it» πρόβαλε τις πρώτες δηλώσεις της Σοφιάννας Αβραμάκη, που αποχώρησε από το Survivor. Η όμορφη παίκτρια της μπλε ομάδας μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Φεύγοντας από το συμβούλιο έκλαιγα με μαύρο δάκρυ. Κατάλαβα ότι κάθε τέλος είναι μία καινούργια αρχή...

Με την Ασημίνα Χατζηανδρέου περάσαμε 40 κύματα. Είναι το άτομο που θυμάμαι ως τον σημαντικότερο συνοδοιπόρο σ' αυτό το ταξίδι. Ήμασταν στήριγμα η μία για την άλλη. Όταν άλλαξαν οι ομάδες και πήγε στην κόκκινη δεν είχε την ωριμότητα να το διαχειριστεί όπως εγώ. Για μένα δεν άλλαξε τίποτα στα συναισθήματά μου. Το λάθος μου ίσως ήταν ότι δεν της εξέφρασα το παράπονό μου νωρίτερα και φτάσαμε να ανταλλάξουμε βαριές κουβέντες. Το διάστημα εκείνο ήταν πολλοί οι καλοθελητές που επιθυμούσαν να διασπαστεί η σχέση μας, αλλά εγώ την υποστήριζα. Μετά είδα κι εγώ πράγματα και πήρα θέση.

Η κίνηση να βγάλουμε υποψήφια τη Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν λάθος και το πλήρωσα εγώ, που ήμουν μέρος αυτής της κίνησης.

Δεν ήταν τίμιο που ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τον έξω κόσμο, αλλά ανέλαβαν τις ευθύνες τους, ήξεραν ότι θα τιμωρηθούν. Κάποιοι βρήκαν πάτημα να τους στοχοποιήσουν.

Ξέρω ότι έχω εκτεθεί με τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων, πίσω από τις κάμερες βωμολοχεί και εξαπολύει απειλές.

Νομίζω ότι ο Σπύρος Μαρτίκας έχει γοητευτεί από τη Βρισηίδα. Την είχε αποκαλέσει "μπιμπελό", νομίζω ότι κάπως έτσι την έχει στο μυαλό του. Ο Μαρτίκας έχει κάνει πολλές κ@λ@τούμπες μέσα στο παιχνίδι.

Αυτό που λένε για μένα και τον Άρη Σοϊλέδη δεν ξέρω από πού προέκυψε, αν το ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όλο αυτό. Στην αρχή ήταν αστείο, μέχρι που καταλάβαμε τη σοβαρότητα του πράγματος. Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ειδικά όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί. Όταν η κοπέλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι στο χώρο της τηλεόρασης, οπότε πιστεύω ότι δέχεται πόλεμο από παντού.

Το θεωρώ περιττό να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάτι. Σαφώς και δεν υπάρχει. Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Εγώ είμαι πολύ διαχυτική. Ναι, φεύγαμε στη ζούγκλα μέσα, αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, πάντα φεύγαμε και οι τέσσερις μαζί. Δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου, ώστε να πω ότι υπάρχει κάποιο αποδεικτικό πλάνο ή οτιδήποτε. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό, γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, γιατί έχω έξω μια οικογένεια η οποία ακούει όλα αυτά και στεναχωριέται και επίσης δεν με τιμά καθόλου. Ο άλλος μπορεί να λέει πράγματα για να τρολάρει κι εμένα να με συντροφεύουν στη μετέπειτα ζωή μου.

Ενημερώθηκα από τον Άρη για το τι έχει συμβεί. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω, γιατί δεν πίστευα ότι κάποιος θα το πάρει τόσο σοβαρά. Μετά, όμως, κατάλαβα τη σοβαρότητα του πράγματος. Μπήκα στη θέση της Μαρίας (Αντωνά) και σκέφτηκα πώς μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα, η οποία είναι εκεί έξω, που ο σύντροφός της είναι σε ένα μέρος 24 ώρες το 24ωρο με τη συγκεκριμένη κοπέλα... Ήταν πάρα πολύ άσχημο και - η αλήθεια είναι - ότι σκεφτήκαμε πολλούς τρόπους για να το χειριστούμε...

Ρωτήσαμε με τον Άρη έναν έναν από την ομάδα αν έχουν δει κάτι και αν ναι, γιατί κανείς δεν ήρθε να μας το πει και το είπε σε προσωπική συνέντευξη; Όλοι το αρνήθηκαν. Ο μοναδικός που το παραδέχτηκε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, δικαιολογώντας το ότι το έκανε σαν τρολ. Κανένας άλλος δεν βγήκε να μιλήσει γιατί κανένας αποκλείεται να έχει δει κάτι.

Η Ασημίνα έδειξε το ανώριμο κομμάτι του χαρακτήρα της. Θεωρώ ότι το είπε αντιδραστικά για να με εκθέσει, γιατί βρισκόμασταν σε μια φάση μεταξύ μας που δεν ήταν καθόλου καλό το κλίμα... Δεν ξέρω αν η Ασημίνα έφτασε να πει κάτι τόσο ψευδές στη Τζο, έπεσα από τα σύννεφα. Σαφώς και δεν έχω εκμυστηρευτεί κάτι τέτοιο στην Ασημίνα...

Θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω με τη σύντροφο του Άρη, τη Μαρία Αντωνά. Αισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω. Μου το ζήτησε και ο Άρης, ήταν το τελευταίο πράγμα που μου είπε όταν αποχαιρετηθήκαμε στο συμβούλιο. Μου είπε "Πήγαινε να βρεις τη γυναίκα μου να της πεις όλη την αλήθεια". Μου έχει πει τόσα πράγματα για τη Μαρία. Ξέρω τόσες ιστορίες, που είναι σαν να τη γνωρίζω. Θέλω πραγματικά να πάω με όλη μου την καλή διάθεση να τη συναντήσω. Πιστεύω ότι και η ίδια ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπός της και ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο εις βάρος της. Ξέρει ότι τη λατρεύει. Θα ήθελα να μου δώσει κι εμένα τη δυνατότητα να βρεθούμε και να συζητήσουμε κάποια πράγματα».

Δείτε στα βίντεο το πρώτο και το δεύτερο μέρος των δηλώσεών της.