Breaking News

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: «Για μένα το story τελείωσε» - Ξέσπασε σε κλάματα η Βρισηίδα Ανδριώτου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε άδοξο τέλος οδηγείται το ειδύλλιο στο Survivor ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά από έντονο καβγά τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε: «Ίσως χθες να ήταν το τελευταίο μου βράδυ κι απόψε να επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα, για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε επιτυχίες, χαρές και νίκες κι ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε. H Βρισηίδα απρόβλεπτα κι ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει και μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως...».

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε: «Του λέω "δεν σ' αναγνωρίζω" και προσπαθώ να του εξηγήσω... "Έχω κάνει επίθεση εγώ ποτέ έτσι χωρίς λόγο; Δεν ξέρεις ποια είναι η σύντροφός σου;"... Μου λέει "Τέτοια είσαι" και αρχίζει να μου φωνάζει. Του λέω "Μην μου φωνάζεις εμένα μέσα στα μούτρα μου γιατί θα σου δώσω χαστούκι"...».

Από την πλευρά του, ο Στάθης Σχίζας είπε για το περιστατικό: «Η Βρισηίδα του λέει "Σε εμένα είπες σταμάτα; Θα σου δώσω καμία και δεν υπολογίζω!". Με κάτι γουρλωμένα μάτια και μένω παγωτό. Έτσι όπως την είχε στα πόδια του, σηκώνεται εκείνος και της λέει "Βρε άντε από εδώ κακομαθημένη, πήγαινε για ύπνο, που θα μου πεις ότι θα με χτυπήσεις και σταμάτα να μιλάς". Σάστισε η Βρισηίδα γιατί δεν περίμενε αυτήν την αντίδραση από τον Σπύρο...».

Αργότερα η Βρισηίδα ξέσπασε σε κλάματα, αναφέροντας στην κάμερα της παραγωγής: «Δεν κοιμήθηκα καθόλου γιατί ήθελα να του εξηγήσω... Δεν ήξερα γιατί ήταν τόσο έξαλλος. Δηλαδή ένα ζευγάρι να μαλώνει για τον Κωνσταντίνο;».

«Για μένα το story αυτό τελείωσε», είπε στον Στάθη ο Σπύρος, ο οποίος αργότερα, σε συζήτηση στην καλύβα της κόκκινης ομάδας, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη της σχέσης του με τη Βρισηίδα.

Δείτε τα βίντεο.