Breaking News

Survivor: Στον «τάκο» ο Σπύρος Μαρτίκας - Χαμός στο συμβούλιο, η Στέλλα Ανδρεάδου «έδωσε» τον Άρη Σοϊλέδη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, μετά τις νέες αλλαγές στη σύνθεση των δύο ομάδων, διεξήχθη στο Survivor, στο επεισόδιο της Τρίτης.

Πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες μία σημαντική αλλαγή: Ενεργοποιήθηκε ο κανόνας των δυο. Αυτό σημαίνει ότι, από τη στιγμή που μια ομάδα έχει είτε δυο αγόρια είτε δυο κoρίτσια, τότε αυτά τα άτομα δεν θα μπορούν να ψηφιστούν μέχρι ο αριθμός του αντίθετου φύλου να φτάσει κι αυτός στα δυο άτομα.

Στο αγώνισμα ασυλίας, που ακολούθησε, η μπλε ομάδα νίκησε, με τον Άρη Σοϊλέδη να κερδίζει τον τελευταίο πόντο.


Ακολούθησε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο κέρδισε η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ στο συμβούλιο οι Κόκκινοι ψήφισαν και ανέδειξαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας θεώρησε ότι υπήρξε σχέδιο να βγει υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας, ώστε να έχει χρόνο να απευθυνθεί στο κοινό του για να τον στηρίξει, κατηγορώντας παράλληλα τον Καραγκούνια.

Επίσης, ο Τάκης Καραγκούνιας παραδέχθηκε ότι ζήτησε και ο ίδιος από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν ώστε να έχει τον χρόνο να αντιδράσει και να απευθυνθεί στο κοινό του.

Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε όταν η Στέλλα Ανδρεάδου υποστήριξε ότι ο Άρης Σοϊλέδης, από την αντίπαλη ομάδα, ήταν εκείνος που πρότεινε να βγάλουν υποψήφιο τoν Σπύρο Μαρτίκα.

Τελικά το σχέδιο να ψηφίσουν τον Σπύρο Μαρτίκα υπερίσχυσε και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε τα βίντεο από το συμβούλιο.