Breaking News

Survivor: Το έπαθλο φαγητού και η αποκάλυψη του Εμμανουήλ για τον Σοϊλέδη - «Καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το έπαθλο φαγητού αγωνίστηκαν οι Κόκκινοι και οι Μπλε στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης.

Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, σχολιάζοντας την αποκάλυψη ότι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με δικούς τους ανθρώπους, είπε στην κάμερα του Survivor:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος... Τον προηγούμενο καιρό ένιωθα αδικημένος, θυμωμένος και εκνευρισμένος με όσα συνέβαιναν. Έπιασαν τον Άρη και τον Γιώργο να χρησιμοποιούν κινητό κι έτσι έφαγαν ποινή.

Με είχε πιάσει ο Άρης πριν από λίγες μέρες και μου είπε "Κωνσταντίνε βλέπω από κινητό όλες τις προσωπικές σου συνεντεύξεις και είδα αυτό που είπες για μένα και τη Σοφιάννα. Τα βλέπει η Μαρία, που είναι η μελλοντική γυναίκα μου και πρέπει να τα μαζέψεις".

Εγώ το παραδέχθηκα στον Άρη και του είπα ότι "Λέω ότι βλέπω και μου έχουν πει και συμπαίκτες μου". Είναι κάτι που συμβαίνει, διότι καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται.

Εγώ δεν θα σταματήσω να λέω αυτά που βλέπω και πιστεύω. Έχει κάνει σαν τα μούτρα του και τον Γιώργο, που θεωρεί ότι είναι ηγέτης... Ο Άρης δεν παίζει δίκαιο παιχνίδι, δεν αξίζει τη θέση που έχει εδώ μέσα, όπως και δεν του αξίζει καμία θέση στον τελικό. Θα πρέπει να βγει εκτός. Ο κόσμος βλέπει...».


Κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έσπρωξε τον συμπαίκτη της.


Νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι, οι οποίοι κέρδισαν ένα πλούσιο γεύμα, όπως και ένα ταξίδι για zip line στην Πούντα Κάνα.


Η ένταση στη μπλε ομάδα συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα, ενώ οι Κόκκινοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τη νίκη τους.