Breaking News

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο - Στον «τάκο» ο Τάκης Καραγκούνιας - «Αχρείος ο Σπύρος Μαρτίκας» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο του Survivor της Κυριακής, που ήταν γεμάτο εντάσεις, ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, στο οποίο αναδείχθηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τάκης Καραγκούνιας.

Με τους Μπλε να ταλανίζονται από εντάσεις στην ομάδα τους, οι Κόκκινοι νίκησαν οριακά στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.


Είχε προηγηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τη Σοφιάννα Αβραμάκη.


Η ένταση συνεχίστηκε στην καλύβα των Μπλε, με τον Τάκη Καραγκούνια να αφήνει αιχμές ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη.

Κατά τη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσης, ο Σπύρος Μαρτίκας του είπε: «Το θέμα δεν είναι αν θα φύγεις από το Survivor. Το θέμα είναι τι θα αντιμετωπίσεις όταν πας στην Ελλάδα. Είναι κρίμα για το κoρίτσι σου...»

«Μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου! Μην πιάνεις στο βρωμόστoμα σου την κόρη μου ποτέ πάλι», του απάντησε εκνευρισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.


Στο συμβούλιο οι Μπλε ψήφισαν και ανέδειξαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια.

Στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας υποστήριξε ότι άτομα από τη μπλε ομάδα - όπως ο Άρης Σοϊλέδης και ο Σπύρος Μαρτίκας - κάνουν συζητήσεις με κάποιους Κόκκινους - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Απόστολο Ρουβά και Γιώργο Κατσαούνη - και στήνουν ασυλίες και αποχωρήσεις.

Κατόπιν έκανε επίθεση στον Σπύρο Μαρτίκα, σημειώνοντας: «Μπροστά σε όλους με κατέκρινε αν εγώ είμαι καλός πατέρας ή όχι. Αυτός ο αχρείος που λέγεται Μαρτίκας, που νομίζει ότι με πέντε φράγκα στην τσέπη του μπορεί να κουμαντάρει κόσμο... Έχει δώσει κινητά σε όλο τον Πειραιά για να ψηφίζουν με εκατοντάδες sms και να παραμένει στο Survivor!».

Από την πλευρά του ο Μαρτίκας τον χαρακτήρισε χυδαίο, τονίζοντας ότι ζήτησε να μην δώσει κανένας υπάλληλός του ούτε ένα ευρώ για να τον στηρίξει.

Δείτε τα βίντεο από το συμβούλιο.