Breaking News

Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου: «Η μάχη που δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ρεγγίνα Μακέδου, που δίνει με θάρρος και δύναμη ψυχής τη μάχη της με τη λευχαιμία, συγκίνησε με την ανάρτησή της στο Instagram.

Πριν λίγες ημέρες η Ρεγγίνα Μακέδου είχε αποκαλύψει ότι υπήρξε υποτροπή και πως θα προχωρήσει σε μεταμόσχευση μυελού των οστών καθώς έχει βρεθεί ο συμβατός δότης.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ανέβασε βίντεο στο Instagram, στο οποίο δείχνει ότι έχει κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά της. Στη λεζάντα έγραψε:

«Ήρθε η μέρα που πολλές από εμάς δεν θέλουμε…. Η μέρα που τα μαλλιά πρέπει να φύγουν… και αν δεν το κάνεις εσύ θα σου μείνουν στα χέρια… Ε και ;;;; Tρίχες…. Το χάρηκα την πρώτη φορά…. Το χάρηκα και τώρα!!!!!!!

Η δύναμη είναι μέσα μας!!! Η ομορφιά είναι στην ψυχή και στο χαμόγελο μας!!! Η θηλυκότητα δεν προσδιορίζεται από το μάκρος των μαλλιών σου!!!

Η μάχη που Δίνω και δίνεις είναι μεγάλη και τα μαλλιά δεν είναι λόγος να νιώθεις άσχημα!!!! Είσαι υπέροχη/ος να το θυμάσαι και να χαμογελάς!!!!!

Δώστε αίμα και αιμοπετάλια και εγώ από βδομάδα θα τα χρειαστώ!!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών … ένας από εσάς θα σώσει εμένα…. Σας ευχαριστώ!!!!!».