Breaking News

Συνελήφθη στη Ρόδο 30χρονος παίκτης ριάλιτι μετά από καταγγελία 21χρονης τουρίστριας για βιaσμό (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθη γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης ριάλιτι, μετά από καταγγελία για βιaσμό που έκανε εις βάρος του στη Ρόδο μία 21χρονη Βρετανίδα.

Η σύλληψη του 30χρονου έγινε χθες (Τετάρτη, 25/5). Το πρωί της Πέμπτης, η δημοσιογράφος Μαίρη Φώτη, από την εφημερίδα «Δημοκρατική», είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»:

«Έγινε η είδηση γνωστή χθες και πέσαμε από τα σύννεφα για την εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου σ' αυτή την περίεργη ιστορία. Υπήρξε καταγγελία από την 21χρονη Βρετανίδα, σύμφωνα με την οποία το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τρίτης. Όπως είπε, γνώρισε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο νυχτερινό μαγαζί που δουλεύει ο ίδιος ως υπάλληλος υποδοχής. Άρχισαν να διασκεδάζουν παρέα, της πρότεινε μετά να πάνε σε άλλο μαγαζί κι εκείνη δέχτηκε. Τα ξημερώματα της Τετάρτης - σύμφωνα με την καταγγελία της - την οδήγησε σε μία απομονωμένη περιοχή, στη Λίνδο της Ρόδου, όπου τη βίaσε. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιaσμού και υποστηρίζει ότι η επαφή τους ήταν συναινετική. Σήμερα ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης».

Στη συνέχεια μίλησε στην εκπομπή και ο συνήγορος της 21χρονης τουρίστριας, Ιωάννης Κοκκινογένης, ο οποίος τόνισε:

«Η εντολέας μου, μαζί με τη φίλη της, πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί, όπου εργαζόταν ο κατηγορούμενος. Κατόπιν είπε στην κοπέλα να συνεχίσουν σε άλλο μαγαζί κι εκεί της πρότεινε να βγουν έξω για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ, όπου διασκέδαζαν κι εκεί διέπραξε το αδίκημα του βιaσμού. Θα αποδειχθεί στο δικαστήριο αν η πράξη ήταν συναινετική... Η κοπέλα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

Δείτε τα βίντεο του Mega.