Breaking News

Συνεργάτης του Δάκη: «Είναι αδύναμος, δεν του μεταφέρουμε αυτά που γράφονται γιατί θα στενοχωρηθεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον Δάκη μίλησε στο Πρωινό ο στενός συνεργάτης του αγαπημένου τραγουδιστή, ο Πάνος Δέρβος.

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο και αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε χθες, Πέμπτη, ο χορογράφος, Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος ανέφερε ότι ο Δάκης ζυγίζει πλέον, 42 κιλά.

Ο στενός του συνεργάτης, Πάνος Δέρβος, είπε την Παρασκευή στο Πρωινό: «Είναι κατ' οίκον προστατευόμενος από φίλους και από ό,τι χρειάζεται για να έχει μία σωστή και ασφαλή διαβίωση. Ο κ. Τάκης Σαγιώρ δεν έχει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του κι αναφέρεται κατά καιρούς σε διάφορους ανθρώπους - που πέφτει στην αντίληψή του ότι έχουν κάποιο πρόβλημα -, τα μεγαλοποιεί και δημιουργεί μία κατάσταση για να ακούγεται το όνομά του προφανώς. 22 χρόνια που είμαι μαζί με τον Δάκη, δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου ο Δάκης να μιλάει μαζί του ή έστω να έρθει σε μία συναυλία».

Και πρόσθεσε: «Ο Δάκης επικοινωνεί μόνο με τους 5-10 ανθρώπους που θέλει να επικοινωνεί. Είναι μία κατάσταση που... είναι αδύναμος, δεν το κρύβουμε αυτό, αλλά τα κιλά του δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς, καθώς δεν τον ζυγίζουμε. Απλώς έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τηλεόραση δεν ανοίγει γιατί τον κουράζει, ακούει μουσική. Δεν του μεταφέρουμε αυτά που γράφονται γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο και πότε θα συμβεί κάτι. Τώρα είμαστε σε μία κατάσταση σταθερή...».