Breaking News

Τα Νεοκλασικά: Επεισόδιο 4 - «Οι κληρονόμοι»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρασκευή 6/5/22 - Επεισόδιο 4 - «
Οι κληρονόμοι»:
 Στο τέταρτο επεισόδιο αναβιώνουν «Οι κληρονόμοι», το ανεπανάληπτο έργο των μεγάλων Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη σε διασκευή σεναρίου Ζωής Κοΐβαρη και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.

Τέσσερις διαφορετικοί κόσμοι ενώνονται όταν ο Αργύρης Μιχαλούδης τους αφήνει κληρονομιά τον οίκο μόδας του και βρίσκονται ξαφνικά να είναι συνιδιοκτήτες μίας επιχείρησης. Ο Πάνος (Ζήσης Ρούμπος) και ο Σώτος (Γιώργος Ξούλος) εισβάλλουν στον οίκο μόδας με τον αέρα του αφεντικού και η σύγκρουση με τον Ερρίκο (Αλέξανδρο Μπουρδούμη) δεν αργεί να έρθει.

Και οι τρεις επιθυμούν διακαώς να έχουν τον πρώτο λόγο στον οίκο μόδας, αλλά έχουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό και η συνεννόηση μεταξύ τους είναι αδύνατη. Μόνη λύση να πάρουν με το μέρος τους την τέταρτη κληρονόμο με το μεγαλύτερο ποσοστό, που έχουν την εντύπωση ότι είναι η λογίστρια του οίκου. Αυτό που κανένας τους δεν ξέρει είναι ότι η αληθινή κληρονόμος, η Μαίρη (Αρετή Πασχάλη), βρίσκεται ήδη μέσα στον οίκο και δουλεύει υπόγεια για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να πάρει αυτή τον έλεγχο της επιχείρησης. Το σχέδιο της δείχνει να λειτουργεί μέχρι που αρχίζει να εpωτεύεται έναν από τους άλλους κληρονόμους...

Παίζουν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Ξούλος, Φωτεινή Ντεμίρη, Σωτήρης Καλυβάτσης, Αρετή Πασχάλη, Άνδρη Θεοδότου, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Μιχάλης Μαρκάτης, Πένυ Αγοραστού, Σταύρος Τσουμάνης.


Για την αρχική σελίδα "Τα Νεοκλασικά" πατήστε ΕΔΩ