Breaking News

Τηλεθέαση - ΑΝΤ1: Οι πρωτιές του Απριλίου

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τις πρωτιές που κατέγραψε το κανάλι στους πίνακες τηλεθέασης τον μήνα Απρίλιο:

«Πρώτο το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» τον Απρίλιο

Την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» εμπιστεύτηκαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους τον Απρίλιο, δίνοντάς της την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής της, στο σύνολο κοινού.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν πρώτος με μέσο όρο 18,1%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε το 32,6%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό άγγιξε το 20,1%.

«ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ» - Στην πρώτη θέση για 3ο συνεχόμενο μήνα

Και τον Απρίλιο, «Το Πρωινό» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους, φέρνοντας την εκπομπή για 3ο συνεχόμενο μήνα στην πρώτη θέση στη ζώνη προβολής της με διαφορά από τον ανταγωνισμό και σημαντικές πρωτιές. Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα κατέγραψε μέσο όρο 17%, στο δυναμικό κοινό 18-54, με 1,7% διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Το πιο πιστό κοινό του «Πρωινού» ήταν οι γυναίκες, όπου σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα σημείωσε 25,2%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υψηλότερη επίδοση του «Πρωινού» ήταν την εβδομάδα 11-15 Απριλίου, όπου στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ρεκόρ σεζόν με μερίδιο 19%.

«ROUK ZOUK» - Πρώτο και τον Απρίλιο

Στην πρώτη θέση ήταν το «Rouk Zouk» σημειώνοντας για άλλο ένα μήνα εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι με τη Ζέτα Μακρυπούλια ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 20%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό τουλάχιστον 1,8 μονάδες. Το  «Rouk Zouk» είχε υψηλές επιδόσεις στους τηλεθεατές όλων των ηλικιών, φτάνοντας το 26,5% σε επιμέρους γυναικείο κοινό και το 23,7% σε επιμέρους ανδρικό κοινό. 

«ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ;» - Πρωτιά με 8,6 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό

Με πρωτιά και εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης, έκλεισε η πρώτη εβδομάδα του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν πρώτος στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 21,1%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 8,6 μονάδες.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1 παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.226.212 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1’.

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» κατέγραψε υψηλές «πτήσεις» τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άντρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους ανδρικό κοινό άγγιξε το 28,9%, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό σκόραρε μέχρι και 24,5%. 

Πρωτιά για το «ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ» τον Απρίλιο

Πρώτη στη ζώνη προβολής της, τόσο στο σύνολο κοινού όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54, ήταν η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», τον Απρίλιο.

Η εκπομπή κατέγραψε 17,5% στο σύνολο κοινού, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 7,4 μονάδες και 13,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, με 2,5 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εκπομπή κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση έφτασε κατά μέσο όρο το 19,4%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό άγγιξε το 16,1%.

Την εκπομπή παρακολούθησαν κατά μέσο όρο περίπου 1.476.352 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1’».