Breaking News

Τρίτη και... «φαρμακερή»: Ο Νίκος Μπέρκας αποχώρησε οριστικά από το MasterChef - Οι 7 παίκτες που συνεχίζουν (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αποχώρηση του Νίκου Μπέρκα ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του MasterChef, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής (13/5).

Η κόκκινη ομάδα είχε ηττηθεί στην Ομαδική Δοκιμασία του τοίχου. Αυτή τη φορά δεν ακολούθησε ψηφοφορία, αλλά ο δεύτερος γύρος της Δοκιμασίας Ασυλίας.

Η Ελπίδα Μορφούλη και ο Νίκος Μπέρκας δεν είχαν καταφέρει να προκριθούν στη δεύτερη φάση της ασυλίας, όπου η νίκη κρίθηκε μεταξύ Παναγιώτη Κουμουνδούρου και Γιάννου Σδούγκα.

Ο Παναγιώτης κέρδισε, με τον Γιάννο Σδούγκα να τίθεται υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την  Ελπίδα Μορφούλη και τον Νίκο Μπέρκα.


Ο Γιάννος Σδούγκας, η Ελπίδα Μορφούλη και ο Νίκος Μπέρκας διεκδίκησαν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν στην κουζίνα του MasterChef τον ταλαντούχο και διακεκριμένο chef Γιώργο Κατάρα, που έφερε μαζί του ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.


Ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Νίκος Μπέρκας, καθώς οι κριτές θεώρησαν ότι είχε τη χειρότερη προσπάθεια.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μπέρκας ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το φετινό MasterChef στα μέσα Φεβρουαρίου, όμως, επέστρεψε τότε καθώς είχε φύγει οικειοθελώς ο Στάθης Ταπραντζής. Λίγες ημέρες αργότερα αποχώρησε για δεύτερη φορά, ωστόσο επέστρεψε στα τέλη Μαρτίου μέσα από τη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας. Αυτή τη φορά αποχώρησε οριστικά.


Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπέρκα, στο ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζουν 7 παίκτες, που είναι οι εξής:

Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Νίκος Παπαϊωάννου, Γιάννος Σδούγκας, Χριστόφορος Κατσιάνας, Ελπίδα Μορφούλη, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Νικήτας Μπατσικούρας.