Breaking News

Σ. Τσιμτσιλή για Ν. Ράλλη: «Εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κορίτσι, ήξερες ότι αυτό το concept έχει θέματα από παντού...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο σχόλιο της Νικολέττας Ράλλη για την εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» που παρουσίαζε στο Open, αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Νικολέττα Ράλλη έγραψε σε story της, απαντώντας σε follower της: «Για το τηλεμάρκετινγκ είναι κάτι που το γνώριζα από πριν. Αν με ρώταγες τώρα, δε θα το ξαναέκανα. Ίσως για λίγα προϊόντα επιλεκτικά και για πολύ λιγότερο χρόνο. Σέβομαι το τηλεμάρκιτινγκ και τον κόσμο που το έχει ανάγκη για να αγοράζει πράγματα (πίστεψέ με υπάρχουν πολλοί!), όχι όμως να μου "χαλάει" τη ροή της εκπομπής και την τόση ποιοτική και μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο Happy Day: «Μάλλον η Νικολέττα Ράλλη, ενώ λέει ότι δεν καίγεται να ξαναγυρίσει, ήθελε να γυρίσει. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πώς αποδέχτηκε ένα concept, που ξέρεις ότι έχει θέματα. Δηλαδή, όσο κι αν θέλεις να κάνεις ποιοτική και καλή ροή, όταν έχεις τόσο τηλεμάρκετινγκ και τόσα εμπορικά, δεν είναι εύκολο».

Και πρόσθεσε: «Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος, δεν πρέπει να πεις "ναι" σ' αυτό το concept... Βρε Νικολέττα, εσύ που είσαι τόσο έξυπνο κoρίτσι, ήξερες ότι αυτό το concept έχει θέματα από παντού... Είναι μια χορηγική εκπομπή, που γίνεται για να πουληθούν προϊόντα, το ξέρει όλη η πιάτσα αυτό... Όταν θέλεις να είσαι τόσο επιλεκτικός και να κάνεις μια καλή δουλειά που έχει περιθώριο να πετύχει, πρέπει να διαλέξεις και το ανάλογο concept».