Breaking News

Βασίλης Γκουρούσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο Βασίλης Γκουρούσης, που ήταν προσωρινά κρατούμενος για 14 μήνες στις φυλακές Τρικάλων.

Χθες το απόγευμα, έγινε γνωστό ότι βρίσκεται εκτός φυλακής ο Βασίλης Γκουρούσης, που ήταν προσωρινά κρατούμενος για 14 μήνες στις φυλακές Τρικάλων, για το «ριφιφί» στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, η αποφυλάκιση του συζύγου της celebrity αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη και θεατρικού παραγωγού έγινε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακριτή.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πήγε στη μητέρα του και όχι στην Τέτα Καμπουρέλη. «Κάτι σημαίνει αυτό. Όταν βγαίνεις από τη φυλακή πηγαίνεις στη γυναίκα σου», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν στο Πρωινό οι πρώτες δηλώσεις που έκανε στη Μαίρη Αρώνη. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Γκουρούσης τόνισε:

«Νιώθω δικαιωμένος, πρώτα από όλα. Τη Δευτέρα (23/5) το πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Δεν το ήξερε κανείς. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Ήρθα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα, γιατί ήξερα ότι ο πατέρας μου είχε μεγάλο πρόβλημα και ξυπνούσε και κοιμόταν με μία φωτογραφία μου. Και μετά πήγα μέσα στον πατέρα μου, τη στιγμή αυτή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 ολόκληρους μήνες. Στη φυλακή σκεφτόμουν τα πάντα, τι μπορεί να σου κάνει η ζωή χωρίς να το περιμένεις. Ξαφνικά βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι, που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει και τι έχει γίνει... Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα. Γιατί να μην μιλήσουμε; Τι είμαστε, ξένοι;».