Breaking News

Σ. Χατζηαγγελάκης: «Η φάρσα εξελίχθηκε σε κρατητήριο - Είχα έναν έρπη από τη στενοχώρια, δεν περίμενα να πάρει έκταση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την «αδελφή ψυχή» που έχει βρει στο πρόσωπο της τηλεοπτικής συντρόφου του,  Μαρίας Χάνου.  

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγάπη του για τη φωτογραφία, ενώ μίλησε για τον «Γλάρο» του Τσέχωφ που θα «πετάξει» με τα φτερά της θεατρικής ομάδας του «C for Circus», αλλά και για το νέο του εγχείρημα ως επιχειρηματίας στην εστίαση

«Τώρα μπαίνω στο επιχειρηματικό κομμάτι. Ετοιμάζομαι να ανοίξω ένα μαγαζί, ένα ταχυφαγείο με παραδοσιακό φαγητό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε την εμπειρία που έζησε, μετά την ατυχή πλάκα που έκανε στο θέατρο - στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε - το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα


«Έκανα πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά. Με τον τρόπο που έγινε, νομίζω ότι έκανα φάρσα στον εαυτό μου... Η μία παρεξήγηση έφερε την άλλη. Δεν ήταν καν φάρσα, ήταν ένα πείραγμα το οποίο εξελίχθηκε σε κρατητήριο. Πήρα τηλέφωνο στο ταμείο του θεάτρου και είπα ότι υπάρχει βόμβα, αλλά με μία πολύ αστεία φωνή και ήμασταν βέβαιοι πως μας είχαν καταλάβει» τόνισε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η παράσταση δεν έγινε και πέρασα ένα βράδυ στο κρατητήριο... Μετά από δύο ημέρες βγήκε το όνομά μου από το αστυνομικό τμήμα, ενώ δεν επιτρέπεται, είναι παράνομο. Μετά την έκταση που πήρε, άρχισα να μην περνάω καθόλου καλά... Αφού χαλάρωσα και ηρέμησα, μετά από 1-2 μήνες, είχα έναν έρπη στο μάγουλο από τη στενοχώρια. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση... Πλέον θα το συζητάμε και θα γελάμε και θα λέμε "τι βλάκας είναι αυτός, τι έκανε..."».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.