Breaking News

Υπόθεση Πάτρας: «Έρχονται νέες διώξεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη εξέλιξη της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα αναφέρθηκε σήμερα (24/5) ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε στο Πρωινό:

«Θέλω να δώσω το ρεπορτάζ που έκανα χθες το βράδυ - συνομιλώντας με ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας - και θα πω πράγματα που θα ακουστούν για πρώτη φορά, με την ευθύνη των λόγων μου. 

Τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, οι αστυνομικοί περιμένουν τις δύο καταθέσεις της κ. Τσιόλα και της κ. Τσάκωνα. Τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα πορίσματα Καρακούκη και Καλογρηά.

Το ανώτατο στέλεχος της Αστυνομίας μου είπε ότι, αν οι καταθέσεις και τα πορίσματα είναι αυτά που περιμένουν, τότε αναμένονται έξι νέες διώξεις, μετά από παραγγελία της ανακρίτριας.

Τρεις συμπληρωματικές διώξεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας (περίπου έξι μήνες πριν πεθάνει), ανθρωποκτονία κατά Μαλένας και ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Και τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα, που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.