Breaking News

Μ. Αλικάκη για το χωρισμό της με τον Π. Λαγούτη: «Χρειάστηκε πολύς χρόνος και απομάκρυνση από την... πληγή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον καναπέ του Dot κάθισε η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το χωρισμό της με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη.

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης είχαν χωρίσει, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει δύο γιους, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα, έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι νιώθουν οικογένεια.

Η πάντα γοητευτική ηθοποιός είπε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη: «Με τον Πέτρο χρειάστηκε πολύς χρόνος και απομάκρυνση από την... "εστία μόλυνσης", από την "πληγή". Δηλαδή, να πάρεις μια απόσταση και να βελτιώνεσαι, ώστε να έρθει η ώρα που θα κοιτάξεις τον άλλον για να του πεις "συγγνώμη γι' αυτό". Δεν είμαι υπέρμαχος της ανεμελιάς. Αν κάποιος ψάχνει την ευτυχία στην ανεμελιά, δεν έχει καμία ελπίδα να τη βρει. Η ευτυχία έρχεται μόνο όταν - όπως ένας δρομέας - υπερπηδάς εμπόδια και λες "ναι, τα κατάφερα". Αυτή είναι η βαθιά ευτυχία».

Και πρόσθεσε: «Με τον Πέτρο έχουμε δύο παιδιά, που είναι διαφορετικά μεταξύ τους σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα τους.. Νιώθω ότι ο ένας γιος μοιάζει σε μένα κι ο άλλος στον Πέτρο. Ωστόσο, ο Πέτρος κι εγώ έχουμε κάποια κοινά στοιχεία. Είναι κοινό μας στοιχείο η χαρά και η αθωότητα, όπως και το ό,τι είμαστε ευθείς και τίμιοι. Επίσης, έχουμε ο καθένας τα σκοτάδια του. Το πιο κοινό μας στοιχείο είναι ότι έχουμε περάσει από συμπληγάδες, ο καθένας μόνος του και μαζί. Νομίζω ότι έχουμε καταφέρει να μεταλαμπαδεύσουμε κάποια πράγματα στα παιδιά μας από κοινού, που εγώ τα θεωρώ θεμελιώδη. Έχουμε ζητήσει συγγνώμη από τα παιδιά μας για κάποια πράγματα και τους έχουμε πει πως τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, ότι μπορείς να αλλάξεις ρότα στη ζωή σου αν θελήσεις....».

Δείτε τη συνέντευξη.