Breaking News

Αντίνοος Αλμπάνης: «Μια ασθένεια μπορεί να είναι στίγμα, έχασα δουλειά επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός είπε για την περιπέτεια υγείας του και συγκεκριμένα τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο:

«Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική κρίση. Η μεγαλύτερη αλλαγή, μετά την περιπέτεια της υγείας μου, είναι να είμαι αισιόδοξος και να απολαμβάνω τα πάντα. Όταν μοιράστηκα την περιπέτειά μου, ήταν ανακουφιστικό, αλλά ο στόχος ήταν να σταματήσω να ντρέπομαι, να μην κρύβω την αρρώστια μου.

Φυσικά και είναι στίγμα ο καρκίνος. Φυσικά και μια ασθένεια μπορεί να είναι στίγμα. Εγώ έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου και η εικόνα μου δεν ήταν αρεστή.

Με τον κορονοϊό φοβήθηκα πολύ.  Γενικά τις φοβάμαι τις αρρώστιες, γιατί είμαι ευάλωτος ακόμα στις ιώσεις.

Όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο, υπάρχει απαισιοδοξία, φόβος, τρόμος και αγωνία. Είναι μια άγνωστη περιοχή, που δεν ξέρεις να την περπατήσεις. Θέλει ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αγάπη από το περιβάλλον. Δύναμη μου έδινε το σκυλί μου και άνθρωποι γύρω μου. Στράφηκα στον Θεό, πήρα πολύ μεγάλη δύναμη.

Μέχρι τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να εξετάζομαι τακτικά. Έχω αγωνία και άγχος για την υγεία μου, κάτι που είναι φυσιολογικό. Όσο περνάνε τα χρόνια κάπως ηρεμώ».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Mega.