Breaking News

«Άπιστος»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου - Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ (trailer+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η νέα δραματική σειρά «Άπιστος» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 21:00 και θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή την ίδια ώρα με δύο συναρπαστικά επεισόδια
.

Ο «Άπιστος» είναι η τούρκικη προσαρμογή της δημοφιλούς σειράς Dr. Foster του BBC1, που προβλήθηκε με επιτυχία σε πολλές χώρες, από τη Γαλλία ως την Ινδία και από την Κορέα ως τη Ρωσία. 

Στη νέα σειρά, μία δυναμική και επιτυχημένη γιατρός βλέπει την τέλεια οικογενειακή ζωή της να διαλύεται όταν μαθαίνει το ένοχο μυστικό του συζύγου της. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία πληγωμένη και προδομένη γυναίκα για να ξεσκεπάσει τον άπιστο άντρα της και να τον κάνει να πληρώσει;


Τα βασικά πρόσωπα της ιστορίας

Cansu Dere (Ασιγιά)

Η Ασιγιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σμύρνη αλλά έχασε τους γονείς της σε νεαρή ηλικία σε ένα αμφίβολο τροχαίο. Eρωτεύθηκε τον Βολκάν, τον οποίο και ακολούθησε στην πατρίδα του, τη Ραιδεστό. Σ’ αυτή την πόλη “έχτισε” την ιατρική της καριέρα και δημιούργησε την οικογένειά της με τον Βολκάν και τον γιο τους, τον Αλί. Είναι εξαιρετικά σχολαστική, αφοσιωμένη στη δουλειά της και την οικογένειά της αλλά συχνά γίνεται κυρίαρχη και επιτακτική. Ό,τι πολυτιμότερο έχει στη ζωή της είναι ο Αλί, γι’ αυτό και όταν ανακαλύπτει την απιστία του Βολκάν, ρισκάρει τα πάντα για να παραμείνει μαζί με τον γιο της.

Caner Cindoruk (Βολκάν)

Ο Βολκάν είναι πετυχημένος και φιλόδοξος αρχιτέκτονας. Έχασε νωρίς τον πατέρα του, μεγάλωσε με τη μητέρα του και μαζί με την Ασιγιά έχουν φτιάξει την ιδανική οικογένεια ή τουλάχιστον αυτό νομίζουν όλοι. Η φαινομενικά τέλεια επαγγελματική και οικογενειακή ζωή καταρρέει όταν η γυναίκα του ανακαλύπτει την εξωσυζυγική του σχέση με μία, κατά πολύ μικρότερή του, κοπέλα, την εγκυμοσύνη αυτής αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρία του Βολκάν. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στους συζύγους ξεκινά με τη διεκδίκηση της κηδεμονίας του Αλί και σύντομα ξεφεύγει από τα όρια.

Melis Sezen (Ντερίν)

Κόρη γνωστής οικογένειας της Ραιδεστού με πατέρα έναν πλούσιο επιχειρηματία και πρώην δήμαρχο και μητέρα, μία γυναίκα με έντονη κοινωνική ζωή που ανακατεύεται στις υποθέσεις των παιδιών της και όχι μόνο. Είναι σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων αλλά δουλεύει από χόμπι. Όταν γίνεται η πέτρα του σκανδάλου και αιτία να διαλυθεί ο γάμος της Ασιγιά και του Βολκάν μπαίνει στο στόχαστρο όλων και αναγκάζεται να μετακομίσει στο εξωτερικό μαζί με τον Βολκάν και τη νεογέννητη κόρη τους. 

Özge Özder (Ντεριά) - Yeliz Kuvanci (Μπαχάρ) - Eren Vyrdem (Μερτ)

Η Ντεριά, η Μπαχάρ και ο Μερτ είναι παιδικοί φίλοι του Βολκάν. Η Μπαχάρ και ο Μερτ είναι παντρεμένοι μεταξύ τους και ζουν δίπλα στην Ασιγιά και τον Βολκάν, ενώ η Ντεριά είναι γιατρός - συνάδελφος της Ασιγιά. Η Μπαχάρ είναι δυστυχισμένη αφού ο Μερτ την παραμελεί ενώ η Ντεριά ζει μία μοναχική ζωή. Οι τρεις τους γνωρίζουν το μυστικό του Βολκάν για την απιστία του και τον καλύπτουν, γεγονός που εξοργίζει την Ασιγιά όταν το μαθαίνει και την φέρνει σε σύγκρουση και με τους τρεις. Η Ασιγιά στην προσπάθειά της να τους εκδικηθεί, καταστρώνει ένα παράτολμο και άκρως επικίνδυνο σχέδιο.

Nazli Bulum (Νιλ) -  Emir Taro Tekin (Σελτζούκ)

Η Νιλ είναι ένα δυστυχισμένο κoρίτσι που βρίσκεται σε μία τοξική σχέση και κακοποιείται συστηματικά από τον απατεώνα φίλο της Σελτζούκ. Όταν συναντά την Ασιγιά, οι δυο τους συμμαχούν εναντίον των συντρόφων τους. Η Ασιγιά γίνεται ο φύλακας άγγελος της Νιλ και την προστατεύει από τον Σελτζούκ ενώ η Νιλ γίνεται η πληροφοριοδότης της Ασιγιά για να μαθαίνει τις ύποπτες κινήσεις του Βολκάν. Όταν η Νιλ, με τη βοήθεια της Ασιγιά, χωρίζει τον Σελτζούκ, ο τελευταίος γίνεται το τσιράκι του Βολκάν, παρακολουθεί την Ασιγιά και φτάνει σε ακραίες καταστάσεις.

Gözde Seda Altuner (Γκιονούλ) - Burak Sergen (Χαλούκ)

Η Γκιονούλ και ο Χαλούκ είναι οι γονείς της Ντερίν. Υπερπροστατευτικοί με την κόρη τους αλλά και με τον μικρότερο γιο τους, τον Ντεμίρ. Η Γκιονούλ ανακατεύεται στη ζωή της κόρης της και την “κατευθύνει” στη σχέση της και αργότερα στον γάμο της με τον Βολκάν ενώ ο Χαλούκ θεωρεί ότι με τη δύναμη που του δίνουν τα λεφτά του και το κύρος από τη θητεία του ως δήμαρχος μπορεί να κινεί τα νήματα στην οικογένεια της Ντερίν και στα οικονομικά του Βολκάν.

Alp Akar (Αλί)

Ο γιος της Ασιγιά και του Βολκάν. Έχει πολύ καλή σχέση και με τους δύο γονείς του και βρίσκεται στη μέση όταν βγαίνει στην επιφάνεια η σχέση του πατέρα του με την Ντερίν. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το διαζύγιο των γονιών του και έρχεται συχνά σε σύγκρουση μαζί τους, προσπαθώντας να ισορροπήσει τα αισθήματά του γι’ αυτούς. 

Kenan Ece (Τουργκάι)

Γιατρός – ψυχίατρος που δουλεύει στο ίδιο νοσοκομείο με την Ασιγιά. Στις δύσκολες στιγμές της Ασιγιά, ο Τουργκάι στέκεται στο πλευρό της σαν πραγματικός φίλος ενώ βοηθά και τον Αλί. Τα πραγματικά αισθήματά του για την Ασιγιά είναι πιο βαθιά από μία απλή φιλία και ο Βολκάν τον βλέπει σαν αντίπαλο, γεγονός που φέρνει σε σύγκρουση τους δύο άντρες. 

Olcay Yusufoğlu (Σεράπ)

Βοηθός του Βολκάν, η οποία, άθελά της, δίνει πολύτιμες πληροφορίες στην Ασιγιά για την εξωσυζυγική σχέση του εργοδότη της. Η κόρη της, Σελέν, είναι συμμαθήτρια και πολύ καλή φίλη του Αλί.

Υπόθεση

Η Ασιγιά είναι μια δραστήρια και ικανή γιατρός που ζει μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγό της, τον Βολκάν, και το γιο τους, Αλί. Κανένα σύννεφο δεν σκιάζει την ευτυχία τους και η Ασιγιά είναι σίγουρη πως η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που θα κρατήσει για πάντα. Όλα όμως θα ανατραπούν και η ζωή της οικογένειας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Η Ασιγιά αρχίζει να υποψιάζεται τον άντρα της και σύντομα συνειδητοποιεί πως εδώ και καιρό ζει μια ζωή γεμάτη ψέματα: όχι μόνο ο σύζυγός της είναι άπιστος, αλλά διατηρεί παράλληλη σχέση εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια! 

Περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στην επιφάνεια και ο κόσμος της Ασιγιά αρχίζει να γκρεμίζεται. Αποφασίζει όμως ότι δεν θα γίνει θύμα των περιστάσεων, αλλά θα χρησιμοποιήσει τον πόνο της προδοσίας ως κίνητρο, προκειμένου να εκδικηθεί όλους όσοι την παραπλάνησαν και την αδίκησαν. Η πρώτη απρόσμενη αντίδραση έρχεται όταν η Ασιγιέ αντιμετωπίζει ανοιχτά και τον άπιστο σύζυγο αλλά και τη νεαρή εpωμένη του. Η συνέχεια θα είναι εξίσου εκρηκτική, καθώς το σχέδιο εκδίκησης που έχει καταστρώσει βρίσκεται μόνο στην αρχή του...

Πρωταγωνιστούν: Cansu Dere (Ασιγιά), Caner Cindoruk (Βολκάν), Melis Sezen (Ντερίν), Özge Özder (Ντεριά), Eren Vyrdem (Μερτ), Yeliz Kuvanci (Μπαχάρ), Kenan Ece (Τουργκάι), Olcay Yusufoğlu (Σεράπ), Nazli Bulum (Νιλ), Gözde Seda Altuner (Γκιονούλ), Burak Sergen (Χαλούκ), Emir Taro Tekin (Σελτζούκ), Alp Akar (Αλί), Mahmut Gökgöz (Αλτάν), Oktay Oy (Χακάν), Gamze Büyükbaşoğlu (Πελίν), Multunur Lafçi (Σουνά), Dora Dalgiç (Σελέν), Bekir Hakan Uyanik (Σερβέτ), Zerrin Nisanci (Νεβίν), Dogan Can Sarikaya (Ντεμίρ), Hikmet Körmükçü (Σαλιχά), Onur Berk Arslanoğlu (Φαρούκ)