Breaking News

Αρραβωνιάστηκαν η Perrie Edwards και ο Alex Oxlade-Chamberlain (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Perrie Edwards γνωστοποίησε, μέσω Instagram, ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Alex Oxlade-Chamberlain.

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια Perrie Edwards και ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ Alex Oxlade-Chamberlain ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2016, ενώ την επιβεβαίωσαν επίσημα τον Φεβρουάριο του 2017.

Τον περασμένο Αύγουστο του 2021, οι δυο τους καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι αγοράκι.


Χθες, το βράδυ του Σαββάτου, η ποπ σταρ έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε 5 φωτογραφίες από την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Alex Oxlade-Chamberlain. «Χθες το βράδυ ο έpωτας της ζωής μου γονάτισε και είπα... ΝΑΙ!», έγραψε στη λεζάντα.


Να σημειωθεί ότι η Perrie Edwards είχε κάνει audition στο βρετανικό X Factor το 2011 και στη συνέχεια έγινε μέλος του γκρουπ κoριτσιών Little Mix. Το συγκρότημα πούλησε πάνω από 65 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα από τα κoριτσίστικα γκρουπ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Επίσης, το Little Mix έγινε το πρώτο γκρουπ που κέρδισε στο βρετανικό X Factor. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε έξι στούντιο άλμπουμ, πούλησε δύο εκατομμύρια εισιτήρια συναυλιών σε όλο τον κόσμο και πέτυχε πέντε Νο 1 σινγκλ στο UK Singles Chart. Το 2021, η Perrie Edwards ξεκίνησε τη δική της επωνυμία μόδας με το όνομα Disora.