Breaking News

Αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας (20/6), στην αυτόφωρη σύλληψη επτά (7) ατόμων, σε διάφορες περιοχές της πόλης, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και εντατικών περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:
  1. Στην περιοχή της Σταυρούπολης 34χρονος αλλοδαπός και 21χρονος ημεδαπός καθώς εντός του οχήματος, από το οποίο είχαν μόλις εξέλθει, εντοπίστηκαν τραπεζικές κάρτες τις οποίες όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει σε αμέσως προηγούμενο χρόνο από οικία ημεδαπής στην περιοχή της Νικόπολης. Επιπλέον εντοπίστηκαν χρυσαφικά, ένας σάκος με κοπτικά εργαλεία ενώ ο 21χρονος είχε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι.
  2. Δυο (2) ημεδαποί νεαρής ηλικίας στην περιοχή της Μενεμένης καθώς επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα αφαίρεσαν από 72χρονη ημεδαπή την τσάντα της. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες σε προγενέστερο χρόνο είχαν αφαιρέσει την εν λόγω μοτοσυκλέτα από το κέντρο της πόλης όπως επίσης και ένα μοτοποδήλατο από την περιοχή του Ευόσμου.
  3. Δύο (2) νεαροί ημεδαποί στην περιοχή των Διαβατών, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει 2 μοτοσυκλέτες από την περιοχή της Τούμπας και το κέντρο της πόλης αντίστοιχα.
  4. 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε από αλλοδαπό στην περιοχή της Περαίας μια τσάντα με 2 κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και ρούχα. Επιπλέον, νωρίτερα είχε αφαιρέσει από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του ιδιοκτήτη.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.