Breaking News

Έγινε ξανθός ο... Σταμάτης Γαρδέλης - «Θα συνεργαζόμουν σαν τρελός με τον Π. Φιλιππίδη, είναι τεράστιος ηθοποιός» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Άλλαξε look στα μαλλιά του ο Σταμάτης Γαρδέλης, που θα πρωταγωνιστήσει στην καλοκαιρινή παραγωγή «Αριστοφάνης - Ηρώνδας: Contra tempo», που θα παρουσιάσει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε δημιουργική σύνθεση κειμένων του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία του Γιάννη Ρήγα.

Στην παράσταση, που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο, πρωταγωνιστούν οι: Δημήτρης Πιατάς, Τάσος Χαλκιάς, Ταξιάρχης Χάνος, Σταμάτης Γαρδέλης, Κωνσταντίνος Χατζησάββας κ.α.

Ο γνωστός ηθοποιός, που έγινε ξανθός για τις ανάγκες της παράστασης, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού.

«Της μητέρας μου δεν της άρεσε καθόλου η αλλαγή στο μαλλί. Είναι συντηρητική δεν θέλει πολλές αλλαγές στη ζωή της», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη είμαστε σχεδόν κάθε βράδυ μαζί στη Θεσσαλονίκη. Τα πίνουμε, είναι πολύ ωραίος, εξαιρετικός και πολύ κιμπάρης άνθρωπος. Δεν του κράτησα κακία για όσα είπε για μένα στη "Φάρμα", ένα παιχνίδι ήταν».

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, που έχει δημιουργήσει σχολή και στο παίξιμό του και στην αλήθειά του σε αυτά που έχει κάνει. Όπως και ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι ένας τεράστιος ηθοποιός. Τώρα τι έχει συμβεί, θα το δούμε... Θα συνεργαζόμουν μαζί του σαν τρελός. Τι είναι αυτό το πράγμα που έγινε με τον Πέτρο...», κατέληξε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.