Breaking News

Έμη Λιβανίου: «Από διαζύγιο δεν πέθανε κανείς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Από μικρή, δικηγόρος ήθελα να γίνω. Άνοιξα δικηγορικό γραφείο και μου προέκυψε η τηλεόραση από έναν πελάτη. Μου είπε "το Mega κάνει δοκιμαστικά, ψάχνουν καινούργια πρόσωπα". Ούτε που είχα δει autocue ποτέ στη ζωή μου... Μου είπαν "διάβασε αυτά που βλέπεις". Ούτε που ξέρω πόσα σαρδάμ έκανα. Μετά από δύο μήνες με πήραν τηλέφωνο και ξεκίνησα ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου στο "Πολύ καλημέρα σας"»,  είπε η Έμη Λιβανίου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

H γνωστή δημοσιογράφος σημείωσε στη συνέχεια: «Παντρεύτηκα στα 25 μου. Έχω τόση χαρά που είναι ο γιος μου 21 και η κόρη μου 19. Νιώθω κι εγώ νέα. Διασκεδάζουμε μαζί και είμαι δίπλα τους, όπου με θέλουν... Δεν μετανιώνω τίποτα, μακάρι να τα έκανα και στα 20 μου τα παιδιά... Το παιδί σε πάει μπροστά, δεν σε πάει ποτέ πίσω. Από διαζύγιο δεν πέθανε κανείς, είναι ωραίο να υπάρχουν τα παιδιά... Δεν έχουμε καμία αποκατάσταση σχέσεων με τον πρώην σύζυγο μου, άλλα δεν με έχει πάει πίσω το κακό διαζύγιο».

«Αν είχα κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση θα επέστρεφα με χαρά στην τηλεόραση. Την αγαπώ την τηλεόραση, νιώθω ότι είμαι κομμάτι της», πρόσθεσε - μεταξύ άλλων - η Έμη Λιβανίου.

Δείτε το βίντεο του Mega.