Breaking News

Ε. Μοσχάκη: «Ο Π. Φιλιππίδης με πρόσβαλε μπροστά στο συνεργείο, έκλαψα πάρα πολύ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το Metoo και τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη σειρά «Το κλειδί», μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ευτυχία Μοσχάκη. Η γνωστή ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»:

«Φυσικά και είμαι με την πλευρά των κoριτσιών. Θέλει δύναμη και σθένος για να κάνεις αυτές τις καταγγελίες. Εγώ αρρώστησα όταν βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Έβγαλα έρπη ζωστήρα και έμεινα ενάμιση μήνα στο κρεβάτι με φοβερούς πόνους.... Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά δεν περίμενα ότι θα είναι σε τέτοιο βαθμό...

Οι γιοι μου έχουν μεγαλώσει μαζί με το γιο του Πέτρου Φιλιππίδη. Μετά τις αποκαλύψεις, έπαθαν σοκ. Τα χρόνια της γνωριμίας μας ήταν ευτυχισμένα. Η Ελπίδα Νίνου έγινε φίλη μου. Όταν άρχισε να μαθαίνει κάποια πράγματα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, κλείστηκε στον εαυτό της με αποτέλεσμα να διακόψουμε τις σχέσεις μας.

Πήγα στη σειρά "Το κλειδί" πολύ χαρούμενη, αλλά στα γυρίσματα είδα έναν άλλον άνθρωπο. Με πρόσβαλε μπροστά στο συνεργείο και δεν με άφησε να κάνω μία άλλη δουλειά... Θύμωσε πάρα πολύ και μου είχε πει ότι θα με βγάλει από "Το κλειδί"... Έκλαψα πάρα πολύ... Πιστεύω ότι, επειδή ήμουν φίλη με τη γυναίκα του, δεν ήθελε να είμαι στα γυρίσματα για να μην βλέπω τι γίνεται...

Πονάω πολύ με όσα γίνονται με τον Πέτρο, βλέπω την οικογένειά του να σέρνεται. Ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής μας.

Δεν μπορώ να μπω στη θέση της Ελπίδας Νίνου, γιατί είμαι υπέρ των θυμάτων. Μάλιστα, το ένα κoρίτσι, που έχει κάνει καταγγελία, το ξέρω πολύ καλά... Νιώθω την ανάγκη να παρευρεθώ στο δικαστήριο για τα κoρίτσια, αλλά δεν ξέρω αν θα το αντέξω...».