Breaking News

Γιώργος Κιμούλης: Αγωγή για ακύρωση της διαγραφής του από το ΣΕΗ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» παρουσίασε τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, κατατέθηκε αγωγή εναντίον του ΣΕΗ, ώστε να ακυρωθεί η διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο. Μάλιστα, η πλευρά του ηθοποιού και σκηνοθέτη ζητά και χρηματική αποζημίωση.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Φεβρουάριο του τρέχοντος έτος, ο Γιώργος Κιμούλης είχε καταθέσει δύο αγωγές: Η μία αγωγή στρέφεται κατά της Ζέτας Δούκα, που τον κατήγγειλε για ψυχολογική και λεκτική κακοποίηση, αλλά και κατά της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά που την υποστήριξαν, τονίζοντας ότι ήταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά. Η δεύτερη αγωγή στρέφεται κατά του ΣΕΗ, του προέδρου του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα και δύο ακόμη μελών του.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Βασίλης Καπερνάρος, δήλωσε στο «Mega Καλημέρα»: «Tέλος της εβδομάδας θα κάνουμε διανομή στα ΜΜΕ αντίγραφα, με την αγωγή για ακύρωση της διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το ΣΕΗ, για να αποδείξουμε το αληθές των ισχυρισμών μας χωρίς υπεκφυγές. Ζητάμε αποζημίωση για την ηθική βλάβη και την ζημιογόνο επίδραση στον ψυχισμό του που είχε η διαγραφή του από το ΣΕΗ, χωρίς να υπάρχει κανένας σπουδαίος λόγος. Τα ποσά είναι σχετικά, ανάλογα με το πώς θεωρεί ο καθένας ότι πλήττεται η προσωπικότητα και ο ψυχισμός του. Αυτά είναι εγκλήματα κατά της προσωπικότητάς του. Δεν θυμάμαι το ποσό που ζητάμε, αλλά είναι αρκετά υψηλό».

Και πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά τις προηγούμενες αγωγές εις βάρος του ΣΕΗ και καλλιτεχνών, είμαστε στο στάδιο που την Πέμπτη θα παρευρεθούμε στον διαμεσολαβητή κι εκεί θα γίνει απόπειρα συμβιβασμού... Μακάρι να μην είναι άκαρπη...».

Δείτε το βίντεο του Mega.