Breaking News

Γιώργος Λεμπέσης: «Σε κάθε αποτυχημένη εξωσωματική μαζεύαμε τα κομμάτια μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Σοφία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος με τη σύζυγό του, Σοφία Τραντίδου, καλωσόρισαν στον κόσμο το γιο τους τον Νοέμβριο του 2021... Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής είπε:

«Ετοιμάζουμε τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο με το φίλο μου Desmond Child για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

Η σύζυγός μου είναι εκπαιδευτικός. Ήταν όνειρό της να δημιουργήσει το δικό της σχολείο και το πραγματοποιήσαμε αυτό πριν δέκα χρόνια σε έναν εκπληκτικό χώρο στο κέντρο της Κηφισιάς.

Παιδευτήκαμε πολύ με τη σύζυγό μου να κάνουμε παιδί, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και είμαι ευτυχισμένος μπαμπάς. Ασχολούμαι πολύ μαζί του. Εννοείται ότι και η Σοφία είναι πολύ ευτυχισμένη που τα καταφέραμε. Ο γιος μας θα πάρει το όνομα Αναστάσιος.

Είχαμε μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Με τη Σοφία είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Όταν το παιδί δεν έρχεται με τον φυσιολογικό τρόπο, πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις κι έτσι ξεκινήσαμε την προσπάθεια. Εγώ θέλω να πω σε όλους, που θέλουν να γίνουν γονείς, να μην τα παρατάνε. Κάναμε πέντε προσπάθειες.

Σε κάθε προσπάθεια, που υπάρχει αποτυχία, υπάρχει τεράστια απογοήτευση. Προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Εγώ προσπαθούσα να στηρίξω τη Σοφία όσο τον δυνατόν περισσότερο και πιστεύω ότι τα κατάφερα γιατί πολύ σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσεις παιδί, παίζει η ψυχολογία. Όταν πήραμε το θετικό αποτέλεσμα ήμασταν τρισευτυχισμένοι. Ήταν η ομορφότερη στιγμή της ζωής μας αυτή και μετά η γέννηση του γιου μας».

Δείτε το βίντεο του Mega.