Breaking News

Γ. Μαυρίδης: Στην πρώτη ανάρτησή του, μετά το τέλος του Asia Express, «σύστησε» το νέο μέλος της οικογένειας (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του Κρίστη Καθάργια, οι οποίοι συμμετείχαν στο Asia Express, που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στο Star.

O Γιώργος Μαυρίδης και η αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια είχαν παντρευτεί στις 6 Μαΐου με πολιτικό γάμο, παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

«Οι οικογένειές μας λένε για το Asia Express ότι είμαι ο πιο έξυπνος γαμπρός που υπάρχει, γιατί πάω να κάνω μήνα του μέλιτος και αντί να δώσω λεφτά, μου δίνουν. Πάμε να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε....», είχε δηλώσει ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist πριν αναχωρήσουν για το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας...

Χθες, το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, στην οποία «σύστησε» στους διαδικτυακούς του φίλους το νέο μέλος της οικογένειας, που είναι ένα γατάκι.

«1,5 μήνα μετά γυρίσαμε Θεσσαλονίκη και βρήκαμε στο δρόμο αυτό το αιλουροειδές... Είπαμε να το κάνουμε μέλος της οικογένειας! Ψάχνουμε όνομα, αν μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι χαρά μας! Υποψήφια ονόματα 1:Φούσκα 2:Τεκίλα 3:Φίπστερ @fipsterr. Ό,τι άλλο θέλετε δεκτό, ακούω», έγραψε στη λεζάντα.