Breaking News

Γιώργος Ψυχογιός: «Η κακοποίηση υπάρχει και την ώρα της παράστασης, βωμoλoχίες και πράξεις βίαιες...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το ελληνικό Metoo μίλησε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Γιώργος Ψυχογιός, ο οποίος είπε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα»:

«Ο δρόμος μου προς την υποκριτική ξεκίνησε από το δημοτικό. Έλεγα ποιήματα, έκανα μιμήσεις, αλλά περισσότερο είναι η ανάγκη του ανθρώπου να κάνει θέατρο. Ήμουν πολύ ντροπαλό παιδί, με ρωτούσαν το όνομά μου κι έβαζα τα κλάματα. Η μαμά μου ήθελε να γίνω ένας καλός υδραυλικός και στα μάτια της ανέβηκα όταν έπαιξα, για πρώτη φορά, στην τηλεόραση το 1998, στη σειρά "Βίος Ανθόσπαρτος".

Έχω μείνει πολλές φορές απλήρωτος από δουλειές... Το μικρότερο ποσό που πήρα ήταν 67 ευρώ για όλες τις πρόβες και τις δέκα παραστάσεις.

Η κακοποίηση, δυστυχώς, υπάρχει και την ώρα που παίζεις, είναι πολύ βίαιο και κακοποιητικό... Το κοινό σίγουρα έχει ακούσει να μου μιλούν άσχημα την ώρα της παράστασης. Όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε άλλους συναδέλφους μου. Πρόκειται για βωμoλoχίες και πράξεις βίαιες...

Είχαν τόση δύναμη οι κακοποιητές που το "τρως"... Είναι τόσο αγαπητοί στον κόσμο αυτοί οι άνθρωποι, πού να τολμήσεις να μιλήσεις; Εγώ δεν έχω κλάψει, αλλά στα παρασκήνια έχουν κλάψει πολλές κυρίες στην αγκαλιά μου.

Έπεσα από τα σύννεφα, γιατί γνώρισα μια κοπέλα που ήταν θύμα βιaσμού και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είναι πολύ καλή φίλη. Για τη συγκεκριμένη κοπέλα λένε "μιλάει γιατί θέλει δημοσιότητα". Ποια δημοσιότητα; Να πηγαίνεις στο δικαστήριο να περιγράφεις ό,τι έχεις ζήσει; Μήπως να ακούσουμε λίγο και τα θύματα;».

Δείτε το βίντεο του Mega.