Breaking News

Ε. Γκρέκου: «Έχω δεχτεί bullying του τύπου... Έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή, το πάει το γράμμα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλενα Γκρέκου φιλοξενήθηκε στο «The 2Night Show», όπου θυμήθηκε τα μαθήματα πιάνου, το κλασσικό τραγούδι και τα πρώτα της βήματα στη μουσική.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το καλλιτεχνικό της επώνυμο, «Γκρέκου», το έβγαλε μια συμμαθήτριά της στο σχολείο.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Γκρέκου περιέγραψε εμπειρίες και περιστατικά από τις εμφανίσεις της σε νυχτερινά μαγαζιά, τονίζοντας ότι βίωσε bullying στο ξεκίνημα της καριέρα της.

«Tα έχουν βάλει με τις τραγουδίστριες εδώ και χρόνια... Μπορεί η τραγουδίστρια να είναι πολύ καλύτερο παιδί και με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από κάποια που δουλεύει την ημέρα. Υπάρχει ταμπέλα. Έχω δεχτεί bullying στο παρελθόν του τύπου "Έλα μωρέ τραγουδίστρια είναι αυτή, το πάει το γράμμα". Εγώ δεν καταλάβαινα, μετά κατάλαβα. Δεν ήξερα αυτά τα ελληνικά, αλλά τελικά τα έμαθα... Εγώ είμαι τραγουδίστρια και καλλιτέχνης μόνο το βράδυ. Θα σηκωθώ το πρωί κανονικά, θα μαγειρέψω, θα κάνω δουλειές στο σπίτι μου, θα πάω στη λαϊκή και θα κάνω ότι ένας καθημερινός άνθρωπος», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Επίσης, μίλησε με περηφάνια για το γιο της Χάρη, που σπουδάζει πιλότος, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά «Μισό παιδί», που έχει την υπογραφή  του Πάνου Κοκκινόπουλου. Στο τέλος, τραγούδησε live στο στούντιο την καινούργια της επιτυχία «Αντίγραφό μου».

Δείτε το βίντεο.