Breaking News

«Heartland»: Η Amber Marshall ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων για τον 16ο κύκλο (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η γοητευτική Amber Marshall, η τηλεοπτική Amy Fleming, ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων για τον 16ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Heartland».

Το «Heartland» είναι μια οικογενειακή σειρά που έκανε το ντεμπούτο της στο CBC του Καναδά στις 14 Οκτωβρίου 2007. Στις ΗΠΑ είναι διαθέσιμη μέσω διάφορων τηλεοπτικών δικτύων, ενώ ανεβαίνει και στο Netflix.

Η σειρά βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Heartland» της Lauren Brooke και ακολουθεί την Amy Fleming και τη μεγαλύτερη αδερφή της Louise "Lou" Fleming στο οικογενειακό τους ράντσο με έδρα την Alberta του Καναδά, όπου ζουν με τον χήρο παππού τους Jack Bartlett και τον πατέρα τους Tim. Στο ράντσο καταφτάνει ο νεαρός Ty Borden (στη σειρά τον υποδύεται ο Graham Wardle), ο οποίος έχει ποινικό μητρώο και εντάσσεται σε πρόγραμμα επανένταξης. Ο έpωτας του με την όμορφη Amy Fleming εκτυλίσσεται στην πιο ρoμαντική του μορφή. Δυστυχώς, ο Ty πεθαίνει, με την Amy να θρηνεί στη 14η σεζόν.


Την περασμένη εβδομάδα η Amber Marshall ανέβασε βίντεο στο Instagram (δείτε το βίντεο στο τέλος), στο οποίο ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων για τον 16ο κύκλο, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε και φωτογραφία από την πρώτη συγκέντρωση των πρωταγωνιστών.


Να σημειωθεί ότι η Amber Marshall ιππεύει άλογα από μικρή, από τότε, σχεδόν, που μπορούσε να περπατήσει. Η 34χρονη - πλέον - ηθοποιός λέει ότι τα δύο πράγματα που αγαπά περισσότερο είναι η υποκριτική και τα άλογα.


Από το 2016, ζει σε ένα αγρόκτημα έξω από το Calgary της Alberta με τον σύζυγό της, τον φωτογράφο Shawn Turner και τα ζώα τους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 27 Ιουλίου 2013.

Μεταξύ των γυρισμάτων του Heartland, η Amber Marshall βοηθάει σε μια τοπική κτηνιατρική κλινική και περνά το χρόνο της με τα πολλά ζώα της στο αγρόκτημα. Έχει άλογα, σκύλους, γάτες, κότες, κουνέλια και ένα αλπακά. Έχει, επίσης, προσφερθεί εθελοντικά σε ένα Κέντρο Αποκατάστασης Άγριας Ζωής, όπου παρακολούθησε μαθήματα για να δουλέψει με γεράκια.


Με πληροφορίες από: wikipedia