Breaking News

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκλαιγε στην πραγματικότητα στις ταινίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, με αφορμή και το νέο του βιβλίο «Το backstage του ελληνικού σινεμά».

Ο λόγος για τον Μάκη Δελαπόρτα, που αναφέρθηκε σε αξέχαστους πρωταγωνιστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Μεταξύ άλλων, είπε για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη έλεγε ότι "Όταν φύγω, θα ειπωθούν τα πιο σημαντικά για μένα". Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Αλίκη θα λείπει. Ήταν ένας ήλιος, που έδυσε πολύ γρήγορα. Στις ταινίες της έκλαιγε στην πραγματικότητα, δεν ήθελε να της βάζουν ψεύτικα δάκρυα. Στο "Δόλωμα" γυρίσαν τη σκηνή με το κλάμα 13 φορές. Τελικά η σκηνή πέτυχε, αλλά... είχαν ξεχάσει να βάλουν φιλμ!».

«Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν αυτό που βλέπαμε και στις ταινίες... Όπου και να ήταν δηλαδή αυτά θα σου έλεγε η Ρένα, τα δικά της τα Κερκυρέικα. Είχα περάσει υπέροχες στιγμές μαζί της, θυμάμαι ατελείωτα γέλια. Έζησα, όμως, και θλιβερές στιγμές μαζί της, τις δύσκολες στιγμές της», τόνισε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Και πρόσθεσε: «Ο πιο καλός άνθρωπος στο χώρο ήταν ο Θανάσης Βέγγος, χωρίς ίχνος κακίας και υπεροψίας. Ο Βέγγος ήταν ο πιο ριψοκίνδυνος από όλους τους ηθοποιούς. Σκαρφάλωνε σε κολόνες, κρεμιόταν από πολυκατοικίες, περνούσε μέσα από τζαμαρίες... Ήθελε να είναι αληθινές οι σκηνές στις ταινίες του».

Στο τέλος εξομολογήθηκε: «Οι πιο δύσκολες στιγμές που βίωσα ήταν οι αποχωρισμοί των δικών μου ανθρώπων και, επίσης, μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου, που κράτησε μόνο για δεκαπέντε μέρες ευτυχώς. Πήγα να κάνω πριν από πέντε χρόνια μια επέμβαση ρουτίνας, αλλά έκαναν ένα λάθος μέσα στο χειρουργείο. Με άφησαν με ανοιχτά τα μάτια, μισάνοιχτα για να μην πω... ορθάνοιχτα! Αυτό δεν το είδε κανείς προφανώς κι όταν ξύπνησα, τα μάτια μου ήταν με καρφιά. Δεν έβλεπα τίποτα, έβλεπα σκοτάδι...».

Δείτε το βίντεο του Mega.