Breaking News

Η εξομολόγηση της Στεφανίας Γουλιώτη: «Έχω κακοποιηθεί σeξουαλικά από γιατρό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Open Weekend», η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε ότι βίωσε σeξουαλική κακοποίηση από γιατρό.

«Έχω κακοποιηθεί σeξουαλικά από γιατρό. Πήγα για ένα πρόβλημα που είχα στο ισχίο μου κι αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση. Την πρώτη φορά είπα στον εαυτό μου ότι εγώ φταίω, υπερθυματοποιήθηκα... Τη δεύτερη - τρίτη φορά έπαθα σοκ και αποχώρησα. Φυσικά δεν του ξαναμίλησα, αλλά δεν τον κατήγγειλα γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω», εξομολογήθηκε η Στεφανία Γουλιώτη στην εκπομπή του Open.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν γνώριζα αυτή την πλευρά του Δημήτρη Λιγνάδη, δεν είχα επαφή μαζί του. Υπήρξα μούσα του. Μιλούσαμε για το ρόλο μου, αλλά ούτε για ποτό δεν πήγαινα μαζί του...».

«Γνωστός καλλιτέχνης, που ασχολείται με τη μουσική, παλαιότερα είχε μπλεχτεί σε καταγγελίες, αλλά πλέον βλέπω πως η τέχνη του τον ξεπέρασε», είπε η Στεφανία Γουλιώτη.

«Τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν το δικαίωμα να είναι σε σύμφωνο συμβίωσης. Γιατί ο καθένας να μην μπορεί να ζει τη ζωή του όπως επιθυμεί;», τόνισε η ηθοποιός.