Breaking News

Η Σοφιάννα Αβραμάκη στο Εξομολογητήριο: «Με έχουν κατακερατώσει όλοι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά κλήθηκε να απαντήσει η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία φιλοξενήθηκε στο «Εξομολογητήριο» του «After Dark».

Αρχικά, η Σοφιάννα είπε σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, Άρη Σοϊλέδη:

«Δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν είχα καταλάβει την έκταση που είχε πάρει. Όταν το συνειδητοποίησα, έπαθα σοκ. Μίλησα με την οικογένειά μου και τους παππούδες μου και μου είπαν ότι είχε σφιχτεί το στομάχι τους. Είχαν στεναχωρηθεί πολύ γιατί είναι σοβαρό, ιδίως όταν είσαι μία ελεύθερη κοπέλα και ακούγονται αυτά τα πράγματα. Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας. Νωρίτερα στο παιχνίδι μου είχαν προσάψει ότι είχα σχέση και με τον Γιάννη Τσολάκη. Ελπίζω να μην έχω θέμα με τον Χρήστο Δάντη γιατί μου έβγαλαν ότι είχα σχέση και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου!».

Στη συνέχεια απάντησε, μεταξύ άλλων, ότι θεωρεί πιο σeξι άνδρα στο φετινό Survivor τον Γιάννη Τσολάκη. Επίσης, αποκάλυψε ότι έχει κάνει σeξ σε δημόσιο πάρκινγκ, σε πλοίο και... στην Εγνατία Οδό, ενώ εξομολογήθηκε: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο πολύ νεότερη... Και με έχουν κατακερατώσει όλοι!».

Δείτε το βίντεο του Open.